Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!
5 posters
Author
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
Subject: Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..! Thu Oct 28, 2010 10:32 am
Arkadaslar Oyunda Sarı Beyaz Ve Normal Kraliyet Mevcuttur Oyunda Muhoyu Önce 80 Sonra 90 Sonra 100 Sonra 110 Ve Son Olarakta 120 Lwl silahına Dönüstürebilirsiniz Aynı şekilde İç İtemler Ve Kraliyetlerde Bu Şekilde Oluyor. Oyundan Memnun Klıcaksınız Eminim Oyunda Coğu Slottan 2mLik Bar Düşüyor Oyunda Ne Olursa Olsun Her Metinden 2 Adet Taş Düşüyor..! Fazla Uzatmadan Liklere Geçelim..! Anasayfaya Gerek Olsada Saten Kayıt Ve İnidrme Alanını Bulamazsınız Sadece Kayıt Ve İndirme Linkini Koyim Daha İyi =)
Artık +Rapı Hakketiğimi Düşünüyorum Nolur Yorum Yapın Diyer Arkadaşlarınız Görmesi İçin Bu Swyi Ayrıcada Ben SİZDEN rAP dİLENMİYORUM sİZE kLMIŞ aMA vERİRSENİZ mEMNUN kALIRIM..!__________________ Hiç Bir Zaman Bir Teşekkürü Eksik Görmeyin Sevdiğiniz Konulara +Rep Ekleyin Her Zaman EMEĞE SAYGI Hepinize TeşekkürLeR
[SGM]NoFair 8.Seviye Üye
Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...
Subject: Re: Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..! Thu Oct 28, 2010 10:50 am
p.için saol
[TL]AlewKral 8.Seviye Üye
Puan : 587 Mesaj Sayisi : 540 Lakap : MaviAlew Yaş : 32 Rep : 3 Nerden : kayseri /// evden
Subject: Re: Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..! Thu Oct 28, 2010 10:57 am
arkadas türkce yamasi nerde
[SGM]NoFair 8.Seviye Üye
Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...
Subject: Re: Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..! Thu Oct 28, 2010 11:13 am