Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!

Go down 
5 posters
AuthorMessage
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!  Empty
PostSubject: Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!    Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!  EmptyThu Oct 28, 2010 10:32 am

Arkadaslar Oyunda Sarı Beyaz Ve Normal Kraliyet Mevcuttur Oyunda Muhoyu Önce 80 Sonra 90 Sonra 100 Sonra 110 Ve Son Olarakta 120 Lwl silahına Dönüstürebilirsiniz Aynı şekilde İç İtemler Ve Kraliyetlerde Bu Şekilde Oluyor.
Oyundan Memnun Klıcaksınız Eminim Oyunda Coğu Slottan 2mLik Bar Düşüyor Oyunda Ne Olursa Olsun Her Metinden 2 Adet Taş Düşüyor..!
Fazla Uzatmadan Liklere Geçelim..!
Anasayfaya Gerek Olsada Saten Kayıt Ve İnidrme Alanını Bulamazsınız Sadece Kayıt Ve İndirme Linkini Koyim Daha İyi =)

Download İçin:
[You must be registered and logged in to see this link.]

Kayıthttp://www.fenghuolj.com/dx/down.html

Ama Ginede Ne OLur Ne Olmaz Sizler İçin Koyam Anasayfayı =)

Anasayfa:
[You must be registered and logged in to see this link.]

Artık +Rapı Hakketiğimi Düşünüyorum Nolur Yorum Yapın Diyer Arkadaşlarınız Görmesi İçin Bu Swyi Ayrıcada Ben SİZDEN rAP dİLENMİYORUM sİZE kLMIŞ aMA vERİRSENİZ mEMNUN kALIRIM..!__________________
Hiç Bir Zaman Bir Teşekkürü Eksik Görmeyin
Sevdiğiniz Konulara +Rep Ekleyin
Her Zaman EMEĞE SAYGI
Hepinize TeşekkürLeR
Back to top Go down
http://wWw.PvP-KenTi.aCe.sT
[SGM]NoFair
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[SGM]NoFair

Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...

Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!  Empty
PostSubject: Re: Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!    Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!  EmptyThu Oct 28, 2010 10:50 am

p.için saol
Back to top Go down
[TL]AlewKral
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[TL]AlewKral

Puan : 587 Mesaj Sayisi : 540 Lakap : MaviAlew Yaş : 32 Rep : 3 Nerden : kayseri /// evden

PostSubject: Re: Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!    Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!  EmptyThu Oct 28, 2010 10:57 am

arkadas türkce yamasi nerde
Back to top Go down
[SGM]NoFair
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[SGM]NoFair

Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...

PostSubject: Re: Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!    Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!  EmptyThu Oct 28, 2010 11:13 am

[You must be registered and logged in to see this link.] al kardes
Back to top Go down
weweqq
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
weweqq

PostSubject: Re: Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!    Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!  EmptyThu Oct 28, 2010 11:14 am

fsdafsagafgbadf
Back to top Go down
[SGM]NoFair
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[SGM]NoFair

PostSubject: Re: Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!    Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!  EmptyThu Oct 28, 2010 11:35 am

weweqq saçma yorumdn 1gün banned!
Back to top Go down
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
PostSubject: Re: Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!    Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!  EmptyThu Oct 28, 2010 11:35 am

atttık biz çoktan
Back to top Go down
http://wWw.PvP-KenTi.aCe.sT
Kinq123
Banlanmiş Üye
Banlanmiş Üye
Kinq123

Puan : 1221 Mesaj Sayisi : 830 Lakap : CH 2 Yaş : 28 Rep : 86 Nerden : Nereye Gidiyon La xDé
PostSubject: Re: Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!    Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!  EmptyThu Oct 28, 2010 11:36 am

P İÇİN SAOL
Back to top Go down
http://www.pvpciler.biz/
Sponsored content

PostSubject: Re: Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!    Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!  Empty

Back to top Go down

Kapanmıyacak Çin Pvpsi Sizler İçin Buldugumda Tr Yamasınıda Paylaşıcam Güzel 1 Pvp..!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Neronmt2 sizler için geldi!!!
» EsTeLaN in Pvpsi
» Türkiyenin En İyİ Pvpsi
» KAPANMIYACAK HAMACHİLİ PVP BİLEN VARMI ARKADASLAR???
» [TL]Turkson™ hersey için saol beni bu zordurumdan kurtardığın için