| Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD | |
|
+5MrKreon bartowski C. k0RkuSuz [TL]KoLeRa İstanbuLLee34 9 posters |
|
Author | Message |
---|
İstanbuLLee34 8.Seviye Üye
Puan : 706 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : [GA]SaqoLera Yaş : 30 Rep : 212 Nerden : qeLdim biLmiyorum...
| Subject: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 1:56 pm | |
| Cumhuriyet Bayramı Ay-yıldızlı bayrağım, Semaları donatmış. Bugün bayram var diye, Şafak erkenden atmış.
Yüksek tanklar süslemiş, Caddeleri, yolları. Bugün gözler ilerde, Bugün başlar yukarı. Akın akın insanlar, Meydanlara koşuyor. Bugün bayram var diye, Bütün millet coşuyor. Bu güzel Cumhuriyet, Devletimin temeli. El üstünde yaşatmak, Hepimizin emeli. İ. Hakkı TALAS +++
CUMHURİYET Al yıldızlı al bayraklar, Her yanda dalgalanıyor. Süslendi evler, sokaklar Renk renk ışıklar yanıyor. Yirmi üç yıl önce bugün. Cumhuriyet kurdu millet, Bize büyük Atatürk'ün, Armağanı Cumhuriyet. En birinci vazifemiz, Onun yolunda yürümek. Canımız gibi koruruz, Cumhuriyet Türklük demek. Sevinçle, sağlıkla geçsin. Sabahımız, akşamımız. Kutlu olsun hepimize, Cumhuriyet Bayramımız. Vasfi Mahir KOCATÜRK +++
Cumhuriyet Bayramı İle İlgili Şiir Gönül verdik, Sana erdik. Ey hürriyet, Cumhuriyet.
Herkes sever, Seni över. Ey hürriyet, Cumhuriyet. Canımızsın, Şanımızsın. Ey hürriyet, Cumhuriyet. A. O. Atok +++
ON BEŞ YILI KARŞILARKEN
Kim derdi yarılsın da nihayet yerin altı, Bir anda dirilsin de şu milyonla karaltı. Topraklaşan ellerde birer meşale yansın. Kim der ki şu milyonla adam birden uyansın. Kim derdi seher yıldızı doğsun da bir evden, Kaçsın da cehennemler o bir dalma alevden, Canlansın ışık selleri olsun da o damla Beş devletin öldürdüğü devlet bir adamla. Kim der ki en son rakamlar da delirsin. On beş asır on beş yılın eb'adına girsin. Dünyaları bir fert evet oynattı yerinden, Sarsıldı demirler evet azmin demirinden. Mazi yıkılıp gitti evet fesli, kafesli: Lâkin bugünün ey granit bünyeli nesli, Bir şey ele geçmez şerefin sade adından. Sen arşı bırak, varsa haber ver kanadından. Gökten ne çıkar? Gök ha büyükmüş ha değilmiş, Sen alnını göster ne kadar yükselebilmiş. Gökler çıkabildin, uçabildinse derindir, Tarihi kendin yazıyorsan, eserindir. Bahsetme bugün sade dünün mucizesinden, İnsan utanır sonra yarın kendi sesinden. Asrın yaşamak hakkını vermez sana kimse; Sen asrını üstünde izin varsa benimse; Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır Toprak eğer uğrunda ölen varsa vatandır. Mithat Cemal KUNTAY +++ 29 Ekim Cumhuriyet bayramı Geldi bize ne mutlu ! Bayraklarla donattık, Güzel okulumuzu.
Sokaklarda, evlerde Al bayrak dalgalanır. Onun o al rengini Bütün bir dünya tanır. Yirmi dokuz Ekimi Karşılarız neşeyle Çünkü bugün erdik, Büyük Cumhuriyet'e Yürüyün arkadaşlar Hep ileri koşalım, Bugün bayramımız var, Gelin bayramlaşalım. Ali PÜSKÜLLÜOĞLU +++
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
Faydalı zararlı ne? Düştü Gazi'miz öne, Sormazlardı kendine. Koşup dururdu millet, Sultanın emrine.
Böyle kalmışlık geri, Uzun yollardan beri. Düşman yok karşımızda, Yabancılar girerken, Hiç durmadan ileri. Ata'mızın izinde, Gittikçe daha zinde. Dünyayı geçeceğiz; Cumhuriyet devrinde. Arka çevirip düne. Otuz yıl önce bizi Kavuşturdu bugüne.Sultan yok başımızda, Milletin hür sesi var; Yükselen marşımızda. Devrimler dizi dizi, Dünya seyreder bizi Hele bir dokun da gör; Dalgalanmış denizi...
Zeki OZAN +++ Cumhuriyet Marşı
Cumhuriyet, cumhuriyet, en güzel şey hürriyet Nice zahmet, nice emek verdi sana bu millet ! Gazimin sen en büyük yadigarısın bana Nice zahmet, nice emek verdi sana bu millet !
Dalgalansın her tarafta şanlı Türk'ün bayrağı Korumaktır ve yüceltmek azmimiz bu toprağı ! Bu vatan hiç sensiz olmaz, ey güzel cumhuriyet Milletim öyle demiştir ; ya ölüm, ya hürriyet ! +++
29 Ekim En güzel günümüzdür, Demokrasi ürünüdür, Atatürk'ün eseridir, Yirmi Dokuz Ekimler.
Vatandaşın hür sesi, Vatanımın neşesi, Kucaklıyor herkesi, Yirmi Dokuz Ekimler. Cumhuriyet kuruldu, Türk'ün sesi duyuldu, Törenlerle kutlandı, Yirmi Dokuz Ekimler. Fethi BOLAYIR +++
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı
Bin dokuz yüz yirmi üç, Saat tam 20.30, Duyurdu bir iki, üç. Yüz bir pare topumuz Sanlı büyük ordumuz Ünümüzü dünyaya
Dağ, taş, dere, ova, çay; Ağaç, kuş, yıldız, gün, ay. Asker, işçi, okullu Neşe île dopdolu Varol ey Cumhuriyet! Adı güzel hürriyet! Dökülen kanımızla Sönmez inancımızla, Kavuştuk bizler sana Can veririz uğruna. Gel tatlı şenliğimiz, Gel kutlu benliğimiz, Sen, bizim yüzümüzsün, Gönlümüz gözümüzsün, Damarımızda kansın. Dizimizde dermansın. Selam ey cumhuriyet! Selam ey büyük millet! N. Necati ÖNGAY +++
ATATÜRK VE CUMHURİYET
Baş eğmişken önünde altı asır her zorluk, Göçtü bir çınar gibi koca imparatorluk!.. Çatırdattı bu göçüş göklerini vatanın, Duyunca silkindi Türk narasını "Ata"nın!... Haykırdı kadın, erkek: "İhtilâl var, ihtilâl"! Çiğnenemez yerlerde mübarek, şanlı hilâl... Alev alev bayrağım kızıllıklarda yandı, Bütün millet "Kemal"in etrafında toplandı!.. Dönünce yurt ananın gözleri bir pınara Can verdi ulu tanrım bu devrilen çınara!.. Saldı o yeniden kök, filiz, gövde, dal budak: Irkının şahlanışı ısırttı "Garb"a dudak!.. Çekince Mehmetçik'ler kılıçları kınından, Göl göl oldu her taraf korkak düşman kanından! Birleşti siperlerde gazilerle, şehitler, Yeni bir düzen verdi dünyaya koç yiğitler!.. Dile gelince otuz asırlık şanlı mazi, Türk'ün kara bahtını ağarttı "Büyük Gazi"!.. Son verip bu cenkte biz binbir kötü niyete, Kavuştuk sevgilimiz: İstiklâl, hürriyetle!.. Değildir zindan artık bize Anadolu'muz, Cumhuriyet nuruyla aydınlandı yolumuz!.. Onun kutsal sevgisi taşıyor içimizden, Gökler dolusu selâm, ölmez "Ata"ya bizden!.. Cemal Oğuz ÖCAL +++
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Şiirleri
Akıllılar cıktı, at koşturduk, Orta Asya’ya Turna’ya, Beceriksizler çıktı, Kapandık Anadolu’ya.
Kurtuluş savaşı verdik, uğurunda, Şehit olduk, birler, binler, hepimiz, Bağımsız yaşamak, hür vatanda gayemiz Yaşasın Cumhuriyet
Ahmet Furkan Aydın +++
TÜRKİYE CUMHURİYETİ Türk oğlu Türk'üz bu vatanda ebediyen Ürkmeyiz ürkmeyeceğiz kat'iyen. Rengi al, ay yıldızlı bayrağımız var Kanla kemikle kutsallaşmış toprağımız var. İnançlıyız, gururluyuz alnımız açık Yarınlar bizimdir artık yolumuz açık. Elinde silâh Mehmetçik nöbet tutar Cin gibi gözleriyle pusuya yatar. Umudumuz her şeyimiz gençlerde Millet, özgürlük, vatan sevgisi hep gönüllerde. Haydi, uyanın... Artık gidiyoruz aydınlığa Umudunuzu kaybetmeyin yoksa düşeriz karanlığa. Rahat uyusun, şehitlerimiz, atalarımız İnmeyecek gökten yere bayrağımız. Yorulmak, yılmak yakışmaz bize Elbette tarih şaşacak azmimize. Türk'üm, Türk'üz, Türk kalacağız İlimle, insanlıkla, dünyaya sesimizi duyuracağız.
Ahmet TAŞDELEN +++
29 Ekim En güzel günümüzdür, Demokrasi ürünüdür, Atatürk'ün eseridir, Yirmi Dokuz Ekimler.
Vatandaşın hür sesi, Vatanımın neşesi, Kucaklıyor herkesi, Yirmi Dokuz Ekimler.
Cumhuriyet kuruldu, Türk'ün sesi duyuldu, Törenlerle kutlandı, Yirmi Dokuz Ekimler.
Fethi BOLAYIR
+++ AKDENİZ'E DOĞRU
Eğilmez başımıza taç yaptık hürriyeti, Zaferle kalbimize yazdık Cumhuriyeti...
Sakarya'dan su içtik o çelik süngülerle, Yuvaları dağılmış bir avuç yılmaz erle.
"Hedef Akdeniz, asker!" diyen parmağa koştuk... Zafer bahçelerinden gül koparmağa koştuk...
Yol gösterdi göklerden bize binlerce yıldız, Kıpkızıl ufuklardan taştı al bayrağımız.
Koştuk aslanlar gibi kükreyip dağdan dağa Canavarlar dişinden vatanı kurtarmağa.
Sakarya'dan su içtik o çelik süngülerle, Yuvaları dağılmış bir avuç yılmaz erle.
Eğilmez başımıza taç yaptık hürriyeti, Zaferle kalbimize yazdık Cumhuriyeti...
Ömer Bedrettin UŞAKLI Bu şiirler için Epii Bi +++ Rep isterim
| |
|
| |
[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 1:58 pm | |
| sen gene internnetten bulmusun ben ise aşk acısından yazdım | |
|
| |
İstanbuLLee34 8.Seviye Üye
Puan : 706 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : [GA]SaqoLera Yaş : 30 Rep : 212 Nerden : qeLdim biLmiyorum...
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 1:58 pm | |
| | |
|
| |
k0RkuSuz ForumYönetici
Puan : 2645 Mesaj Sayisi : 2176 Lakap : k0RkuSuz Yaş : 29 Rep : 257 Nerden : İstanbuL
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 4:08 pm | |
| Konun Metin2 Hamachi Bölümüyle ne alakasi var onu anlamadimxDAsil yerine taşiyorum... | |
|
| |
bartowski C. 8.Seviye Üye
Puan : 1973 Mesaj Sayisi : 1062 Lakap : Paradise Yaş : 31 Rep : 854 Nerden : heaven
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 4:58 pm | |
| - SeRSeRi StyLe wrote:
- Konun Metin2 Hamachi Bölümüyle ne alakasi var onu anlamadimxDAsil yerine taşiyorum...
Konunun açıldıgı yerle değiL, Forumla Alakası yok ama naparsın xD | |
|
| |
k0RkuSuz ForumYönetici
Puan : 2645 Mesaj Sayisi : 2176 Lakap : k0RkuSuz Yaş : 29 Rep : 257 Nerden : İstanbuL
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 5:00 pm | |
| Arkadaş paylaşça forumlari kariştirmişxD | |
|
| |
MrKreon 2.Seviye Üye
Puan : 65 Mesaj Sayisi : 53 Lakap : [TL]MrKreon Yaş : 29 Rep : 1 Nerden : Bir Yerdemiyim Ki :D
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 5:04 pm | |
| Yoo doru yerde paylastımm Bu Forumda Bence Sürüyle ööğrenci var 29 ekimde 4 gun var neden öğretmenler siir istemezmi yasın birini | |
|
| |
[TL]Berci 8.Seviye Üye
Puan : 582 Mesaj Sayisi : 402 Lakap : berci Yaş : 32 Rep : 135 Nerden : Evden
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 7:08 pm | |
| - [TL]KoLeRa wrote:
- sen gene internnetten bulmusun ben ise aşk acısından yazdım
yazdığın şiir imzadaki şiirmi | |
|
| |
H@Y@L3TÜRK 1.Seviye Üye
Puan : 21 Mesaj Sayisi : 18 Lakap : ßy Darius Yaş : 33 Rep : 1 Nerden : Tekirdağ
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 7:12 pm | |
| | |
|
| |
[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 7:12 pm | |
| | |
|
| |
BeTa ForumYönetici
Puan : 2029 Mesaj Sayisi : 1538 Lakap : ScaRFaCe Yaş : 38 Rep : 255 Nerden : İstanbul
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 7:13 pm | |
| | |
|
| |
[TL]KoLeRa ForumYönetici
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 7:13 pm | |
| ve oradaki kiz senin yengen oluo | |
|
| |
Puan : 1973 Mesaj Sayisi : 1062 Lakap : Paradise Yaş : 31 Rep : 854 Nerden : heaven
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 7:15 pm | |
| Konunun dışına çıkmayın.. | |
|
| |
[TL]Berci 8.Seviye Üye
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 7:16 pm | |
| - [TL]KoLeRa wrote:
- eet
yengeme saygım var ama bu şiiri ben bi yerden hatırlıyorum buda kanıt diyelim BUYRUN: [You must be registered and logged in to see this link.]Aşkım Elveda Yüreğimi hasret sardı biranda Ayaz akşamlarda karlar altında Hep seni bekledim bu sokaklarda Ellerim üşüdü her şey boşuna. Nasıl anlatsam sevdiğim seni İçimde özlemin karadan kara Kalbim hüzün dolu açtın bir yara Ne diyeyim sana aşkım elveda. Bedenimi sevinç sardı yollarda Büyük arzularla karlar altında Hep sana bakındım bu sokaklarda Gözlerim yoruldu her şey boşuna. Yılmaz Turgut HEEE TABİ SENİN ADIN YILMAZ TURGUTSA ONADA SAYGIM VAR | |
|
| |
[TL]KoLeRa ForumYönetici
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 7:17 pm | |
| | |
|
| |
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 7:17 pm | |
| - [TL]berci wrote:
- [TL]KoLeRa wrote:
- eet
yengeme saygım var ama bu şiiri ben bi yerden hatırlıyorum buda kanıt diyelim
BUYRUN: [You must be registered and logged in to see this link.]
Aşkım Elveda Yüreğimi hasret sardı biranda Ayaz akşamlarda karlar altında Hep seni bekledim bu sokaklarda Ellerim üşüdü her şey boşuna. Nasıl anlatsam sevdiğim seni İçimde özlemin karadan kara Kalbim hüzün dolu açtın bir yara Ne diyeyim sana aşkım elveda. Bedenimi sevinç sardı yollarda Büyük arzularla karlar altında Hep sana bakındım bu sokaklarda Gözlerim yoruldu her şey boşuna. Yılmaz Turgut
HEEE TABİ SENİN ADIN YILMAZ TURGUTSA ONADA SAYGIM VAR 1.Çinkoooo | |
|
| |
[TL]Berci 8.Seviye Üye
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 7:18 pm | |
| yok estafurullah öyle bi niyetim yoktu sadece başkasının olan bi eseri kendininmiş gibi tanıtman tuhafıma gitti o yüzden paylaşmak istedim bende | |
|
| |
[TL]KoLeRa ForumYönetici
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 7:19 pm | |
| sanki o sirin içinde kayboluıom gibi | |
|
| |
[TL]Berci 8.Seviye Üye
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 7:22 pm | |
| peki bidaha sorim senmi yazdın bu şiiri | |
|
| |
[TL]KoLeRa ForumYönetici
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 7:22 pm | |
| | |
|
| |
[TL]Berci 8.Seviye Üye
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 7:24 pm | |
| hadi bakalım öyle olsun kardeşim ama bence imzandaki şiirin altına yazarın adını yazarsan emin ol en doğrusunu yapmış olursun ama GERÇEK yazarın adı. | |
|
| |
[TL]KoLeRa ForumYönetici
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 7:25 pm | |
| sen simdi gerçek yazari karistirma xd | |
|
| |
[TL]Berci 8.Seviye Üye
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 7:28 pm | |
| ya oraya Yılmaz TURGUT yazıcaksın bu zor bişe deyil eğer kendi ismini yazmak istersen kendine bi şiir yaz onun altına yazarsın kendi adını ama bu yaptığın emek hırsızlığıdır. BU KONUYU BURDA KAPATALIM SENDE ŞİİRİN ALTINA YAZARI YAZ BENCE BU KONUYU DAHA FAZLA UZATMAYALIM ARKADAŞIN AÇTIĞI KONUYU DAĞITMAYALIM DAHA FAZLA.
KONUYU KİM AÇTIYSA KENDİ ADIMA ÖZÜRDİLİYORUM. | |
|
| |
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 7:34 pm | |
| - [TL]berci wrote:
- ya oraya Yılmaz TURGUT yazıcaksın bu zor bişe deyil eğer kendi ismini yazmak istersen kendine bi şiir yaz onun altına yazarsın kendi adını ama bu yaptığın emek hırsızlığıdır. BU KONUYU BURDA KAPATALIM SENDE ŞİİRİN ALTINA YAZARI YAZ BENCE BU KONUYU DAHA FAZLA UZATMAYALIM ARKADAŞIN AÇTIĞI KONUYU DAĞITMAYALIM DAHA FAZLA.
KONUYU KİM AÇTIYSA KENDİ ADIMA ÖZÜRDİLİYORUM. Yeni nesil gençlik böel yapcak bişe yok. | |
|
| |
[TL]KoLeRa ForumYönetici
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD Mon Oct 25, 2010 7:36 pm | |
| çok komiksin ayranim sana | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD | |
| |
|
| |
| Gel okulda okuyanlar öğretmen siir istince hemen buraya gelin baksın xD | |
|