[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
| Subject: StiffMt2 süper hamachisiz bir server herkez kırmızı olsun gm kırmızı bayrak Sun Oct 24, 2010 7:37 pm | |
| Stiffmt2 alman pvp si olup türkçe yaması vardır.
Oyunun özellikleri:
-Asla kapanmayacağının garantisini veriyorum. -Npclerde 65 silahlarının +6 ları satılır. - +basarken item ister ve yanabilir(bütün + basma malzemeleri mevcut) - Köpeklerde 5 dk kasılırsanız yaklaşık 30m paranız oluyor. - 1,18,42 ve 48 lwl zırhları mevcut - Tüm karakterlerin 30 lwl silahları var. - 1 lwl olarak başlıyorsunuz. - Saç stilleri ve bk ler öğretmenlerde. - Markette +3 taşlar satılıyor ve bunları epic amcada +6 taşlara çevirebiliyoruz.
Linkler:
Anasayfa:[You must be registered and logged in to see this link.]Kayıt:[You must be registered and logged in to see this link.]Tr Yama:[You must be registered and logged in to see this link.] (Download linki bu)
Üyelik: Benutzername:Kullanıcı adı Passwort:Şifre Passwort wiederholen:Tekrar şifre Löschcode:Karakter silme kodu
Not:Oyuna çince exeden GİRMEYİNİZ!
Alıntı Değildir.Beğenirseniz rep verebilirsiniz.
| |
|
bartowski C. 8.Seviye Üye
Puan : 1973 Mesaj Sayisi : 1062 Lakap : Paradise Yaş : 31 Rep : 854 Nerden : heaven
| Subject: Re: StiffMt2 süper hamachisiz bir server herkez kırmızı olsun gm kırmızı bayrak Sun Oct 24, 2010 8:35 pm | |
| | |
|