ReaList ` EsquiRe`` 8.Seviye Üye
Puan : 1424 Mesaj Sayisi : 977 Lakap : Turkson Yaş : 31 Rep : 316 Nerden : Virus MT2'den
| Subject: Delircez MT2 [тυякѕση ғάякιγŁά]іγі ғσяυмŁάя Sun Oct 24, 2010 10:24 am | |
| * Artik Yogun istek üzerine söz verdigimiz gibi EFSUN ve ARTTIRMA kagidi NPC'de!
* Oyun kasmayı bilene kolay bilmeyene zor.. 7/24 AÇIK!
* Tüm Bineklerimiz sorunsuz olarak calismakta ve süresiz olarak kullanabilirsiniz
* Tum skilleri Perfect yapan NPC köy meydanında.
* Tüm Droplar 250 olarak sabitlenmistir.
* Oyunumuzun kendine ait Radyosu ve 15bin kisilik Forumu vardır.
* Radyomuza oyun içinden istek verebilir yayından isminizi anons ettirebilirsiniz
* Oyunumuz baslikta da okundugu gibi sw miz 1 seneden Beri Açık
* Oyunumuzda Parayla GM olmak YOKTUR [You must be registered and logged in to see this image.]
* Oyunumuzda Edit çar edit karakter ya da LEVEL satisi YOKTUR!
* Her Pazar VS turnuvasi yapilir ve kazanana Kraliyet Zirhi verilir.
* Ejder takıları yani Kraliyet Takıları Oyunumuzda mevcuttur.
* Oyundaki GM lerimiz profosyonellerdir hicbirinin benimde dahil oyuncu karakterimiz yok oyunda.
* Eger oynarsaniz ister istemez taraf olursunuz cünkü [You must be registered and logged in to see this image.]
* Edepsizlige Hileye Ahlaksizliga tahammülümüz yoktur cunku ortamimiz kalitedir ve kaliteli insanlardan olusmaktadir.
SON AÇIKLAMA: Diyorsaniz ki ben kaliteli bi yer ariyorum zirt pirt oyundan atmicak lag olmicak efendi insanlarla buyuk bir rekabet icinde aylarca senelerce oynamak istiyorum.. Deliricez Metin2 En büyük referanstir..
Eğer bizimle beraber bu oyunu oynamak istiyorsanız aşağıdaki linke tiklayarak üye olabilirsiniz..
| |
|
bartowski C. 8.Seviye Üye
Puan : 1973 Mesaj Sayisi : 1062 Lakap : Paradise Yaş : 31 Rep : 854 Nerden : heaven
| Subject: Re: Delircez MT2 [тυякѕση ғάякιγŁά]іγі ғσяυмŁάя Sun Oct 24, 2010 10:33 am | |
| Konu daha önce açıldı.Arama yapmadan konu açmayın.
eski konu [You must be registered and logged in to see this link.]Konu kilit | |
|