Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

GM alcak ozellikleri agdan solerim hamachi yada vps fark etmez

Go down 
3 posters
AuthorMessage
olcay12xx
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
olcay12xx

Puan : 336 Mesaj Sayisi : 301 Lakap : hatalar yaptım kotu biriyim solcier pardon ozur diliorum affetiyosan +rep affetmiosan - rep ok ole anlarım Yaş : 28 Rep : -7

GM alcak ozellikleri agdan solerim hamachi yada vps fark etmez Empty
PostSubject: GM alcak ozellikleri agdan solerim hamachi yada vps fark etmez   GM alcak ozellikleri agdan solerim hamachi yada vps fark etmez EmptySat Oct 23, 2010 4:53 pm

gm olamk istiyorum acill yas 15 gm programları fulll oyuncularla ii anlasırım edid kullanmam direk duz efsunla gm gibi yatırırm alcak hamachi vps fark etmez
Back to top Go down
[SGM]NoFair
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[SGM]NoFair

Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...

PostSubject: Re: GM alcak ozellikleri agdan solerim hamachi yada vps fark etmez   GM alcak ozellikleri agdan solerim hamachi yada vps fark etmez EmptySat Oct 23, 2010 5:31 pm

[You must be registered and logged in to see this link.] ekle görüşelim
Back to top Go down
İstanbuLLee34
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
İstanbuLLee34

Puan : 706 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : [GA]SaqoLera Yaş : 30 Rep : 212 Nerden : qeLdim biLmiyorum...

PostSubject: Re: GM alcak ozellikleri agdan solerim hamachi yada vps fark etmez   GM alcak ozellikleri agdan solerim hamachi yada vps fark etmez EmptySat Oct 23, 2010 5:40 pm

Hamachisi swde gm olunur edit silah kullanırım ama sadece elimdeeki silah diyer itemlerimi kendim yaparım gm gibide yatırım
Back to top Go down
[SGM]NoFair
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[SGM]NoFair

Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...

PostSubject: Re: GM alcak ozellikleri agdan solerim hamachi yada vps fark etmez   GM alcak ozellikleri agdan solerim hamachi yada vps fark etmez EmptySat Oct 23, 2010 6:03 pm

dedimya msn mi ekleyin alırım [You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
İstanbuLLee34
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
İstanbuLLee34

Puan : 706 Mesaj Sayisi : 436 Lakap : [GA]SaqoLera Yaş : 30 Rep : 212 Nerden : qeLdim biLmiyorum...

PostSubject: Re: GM alcak ozellikleri agdan solerim hamachi yada vps fark etmez   GM alcak ozellikleri agdan solerim hamachi yada vps fark etmez EmptyMon Oct 25, 2010 10:07 am

Ama hamachisiz olcak sw
hamachi kurmayı bilmiyorum
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: GM alcak ozellikleri agdan solerim hamachi yada vps fark etmez   GM alcak ozellikleri agdan solerim hamachi yada vps fark etmez Empty

Back to top Go down

GM alcak ozellikleri agdan solerim hamachi yada vps fark etmez
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» metin2 saç stilleri ve özellikleri
» ep le ne alınır? ve özellikleri ne olur
» Metin2 Balıklar Ve Özellikleri
» Anında Serverini Sıfırla ve Tekrar Yükle 1DK nızı alcak
» sw özellikleri anasayfada