- Cok Amaclı Npc Vardır...(P Npc Si[You must be registered and logged in to see this image.] Yeni Haritaya Isınlanma[You must be registered and logged in to see this image.] Her Bayraga Isınlanma[You must be registered and logged in to see this image.] At Alma Ve Daha Fazlası...)
-Azrail Katı Acıktır...
-NpcLer Editlidir...
-Yeni Binekler Hazır Olarak Eklidir... (Çagırma İtemi Zırhcıya Eklendi ...)
-Ek Olarak Sw Uyku Moduna Girmicektir...
-Oyunun %94 Tr Dir...
-Azrail Skili Acıktır...
-Ox Aktifdir...
Ve Aklıma Suanlık Gelmeyen Bir Cok Özellik... [You must be registered and logged in to see this image.]
%100 Bana Ve Arkşıma Aitdir... Alıntı Yapmadım Burdan İlyas Arkşıma Sevgiler [You must be registered and logged in to see this image.]
Geldi Sıra Linklere... (Tek Dosya Olarak Uplad Ettim)
[You must be registered and logged in to see this link.] Myql Ve Virtual Şifresi k23456 Dır...
[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
Subject: Re: Editli Sw Files.. Sat Oct 23, 2010 10:17 am
p.saol aga görevime geri döndüm
[TL]KoLeRa ForumYönetici
Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
Subject: Re: Editli Sw Files.. Sat Oct 23, 2010 10:20 am
aga site mahkeme karariyla kapaltılmıs
[TL]KraLL54 Forum Kurucusu
Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
Subject: Re: Editli Sw Files.. Sat Oct 23, 2010 10:21 am
beyler dns değiştirek girebilirsiniz. megaupload a .
fndbks 1.Seviye Üye
Subject: Re: Editli Sw Files.. Sat Oct 23, 2010 10:30 am
Ellerinize sağlık. Teşekkürler indirmeye başladım. Üzerinde değişiklik yaptığınız için bi sorun çıkmaz inşallah.
[TL]KoLeRa ForumYönetici
Subject: Re: Editli Sw Files.. Sat Oct 23, 2010 10:31 am
saol
ReaList ` EsquiRe`` 8.Seviye Üye
Puan : 1424 Mesaj Sayisi : 977 Lakap : Turkson Yaş : 31 Rep : 316 Nerden : Virus MT2'den
Subject: Re: Editli Sw Files.. Sat Oct 23, 2010 10:32 am
Buldm K.b görmemisim saol umarım yapabilirim artk cok tesekkürler 1 kere kurdum cince oldu sildim tekrar kuracam allah izin verirse bisi dicem bu 94 lwl baslangıcı deistirme nasıl oluor bilmiorm msn versem eklermisin rica etsem Simdiden Tesekkür ederim.. [You must be registered and logged in to see this link.]