Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla

Go down 
+8
[GA]NoName57
ReaList ` EsquiRe``
UnKoWn57
[TL]KoLeRa
k0RkuSuz
[SGM]NoFair
bartowski C.
pisLiq-60
12 posters
AuthorMessage
pisLiq-60
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
pisLiq-60

Puan : 985 Mesaj Sayisi : 807 Lakap : ToKaTLe60 Yaş : 34 Rep : 84 Nerden : ToKaT

Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla Empty
PostSubject: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptySat Oct 23, 2010 9:21 am

Arkadaşlar Düiündüm Taşındım Size Gta 4 Dü Tanıtmak İstedim

Herkezin Bir Gta 4 Oynamasını İstedim.

Oyunun Tanıtımı:

Game Informer'dan Andrew Reiner, Rockstar'ın kalesine girmeyi başararak oyunu çalışırken gören ilk basın mensubu oldu. Kendisinin derlediği notlardan oyunla ilgili ilgi çekici detaylar şöyle:

1. Daha önce belirtildiği gibi oyunda uçaklar yok ancak helikopterler var!

2. Araçlara binmenin yeni yolları olacak, bunların arasında enfes bir animasyon eşliğinde aracın camının kırılarak binilmesi de var.

3. Oyundaki araçların genellikle yeni tip araçlar olduğu ve yol üzerindeki tümsekler ve çukurlara verdikleri tepkiler ve süspansiyonun oldukça iyi olduğu.

Resimler

[You must be registered and logged in to see this image.]

İndirme Linki Dowland:

[You must be registered and logged in to see this link.]

• İşletim Sistemi: Windows Vista+Servis Pack 1 ya da Windows XP + Servis Pack 3
  • Intel Core 2 Quad 2.4 Ghz ya da AMD Phenom X3 2.1 Ghz
  • Hafıza (Ram): 2 Gb (XP için) – 2.5 Gb (Vista için)
  • Harddisk Alanı: 18 GB
  • Ekran Kartı: 512 Mb Nvidia 8600 ya da 512 Mb Ati 3870

İndirme Linkinde Eror Aldıysanız Yukardaki Maddelere Pc Niz Uymuyordur.

Uyuyorsa İnebilir.

Yukardaki Gereksinimler İçinde Pc Nizi Alalıı 1 Seneyi Geçmemeliki Ekran Kartı Düzgün Olsun..

Saygılarla

ByTrabzonLee
Back to top Go down
bartowski C.
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
bartowski C.

Puan : 1973 Mesaj Sayisi : 1062 Lakap : Paradise Yaş : 31 Rep : 854 Nerden : heaven

PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptySat Oct 23, 2010 9:21 am

P.için sağol. +++
Back to top Go down
http://www.pvpciler.biz
[SGM]NoFair
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[SGM]NoFair

Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...

PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptySat Oct 23, 2010 9:26 am

güzell fakat demo deil ben gerçeğinden sıkıldım
Back to top Go down
pisLiq-60
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
pisLiq-60

Puan : 985 Mesaj Sayisi : 807 Lakap : ToKaTLe60 Yaş : 34 Rep : 84 Nerden : ToKaT

PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptySat Oct 23, 2010 9:42 am

Arkadaş Ben Suan PS3 De Sıkılmadım Sen Nasıl Sıkılıyosun Efekler Süper Ps3 de
Back to top Go down
[SGM]NoFair
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[SGM]NoFair

Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...

PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptySat Oct 23, 2010 9:51 am

ewt çok güzel sen mide ps3 e mafia 2 yi koy bakım nasıl internetten indir

Back to top Go down
k0RkuSuz
ForumYönetici
ForumYönetici
k0RkuSuz

Puan : 2645 Mesaj Sayisi : 2176 Lakap : k0RkuSuz Yaş : 29 Rep : 257 Nerden : İstanbuL
PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptySat Oct 23, 2010 9:54 am

p.için sağol
Back to top Go down
http://www.korkusuztasarim.tr.gg
[TL]KoLeRa
ForumYönetici
ForumYönetici
[TL]KoLeRa

Puan : 3085 Mesaj Sayisi : 2003 Lakap : CorCixx Yaş : 29 Rep : 667 Nerden : GeldiM Ben Buraya ???
PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptySat Oct 23, 2010 10:11 am

p.saol
Back to top Go down
http://wWw.PvP-KenTi.aCe.sT
UnKoWn57
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
UnKoWn57

PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptySat Oct 23, 2010 10:15 am

p. için saol kardeşim için indiriorum yoksa bnim işim olmas
Back to top Go down
http://www.google.com.tr
ReaList ` EsquiRe``
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
ReaList ` EsquiRe``

Puan : 1424 Mesaj Sayisi : 977 Lakap : Turkson Yaş : 31 Rep : 316 Nerden : Virus MT2'den

PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptySat Oct 23, 2010 10:40 am

p.için sagol kardeş.
Back to top Go down
http://www.metin2-beta.com
pisLiq-60
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
pisLiq-60

PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptyTue Oct 26, 2010 5:01 pm

Ö.d Arkadaşlar Herzaman
Back to top Go down
[GA]NoName57
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
[GA]NoName57

Puan : 132 Mesaj Sayisi : 128 Lakap : 57ßeLa Yaş : 26 Rep : 4 Nerden : >||Sinop||<

PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptyTue Oct 26, 2010 5:05 pm

DEMOMU ??
Back to top Go down
pisLiq-60
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
pisLiq-60

PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptyTue Oct 26, 2010 5:07 pm

Ett İçinde gine 20 Görev Var.
Back to top Go down
[GA]NoName57
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
[GA]NoName57

Puan : 132 Mesaj Sayisi : 128 Lakap : 57ßeLa Yaş : 26 Rep : 4 Nerden : >||Sinop||<

PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptyTue Oct 26, 2010 5:16 pm

SüreLimi ??
Back to top Go down
pisLiq-60
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
pisLiq-60

PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptyWed Oct 27, 2010 9:44 am

Hyr Süresiz.
Back to top Go down
ReaList ` EsquiRe``
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
ReaList ` EsquiRe``

Puan : 1424 Mesaj Sayisi : 977 Lakap : Turkson Yaş : 31 Rep : 316 Nerden : Virus MT2'den

PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptyWed Oct 27, 2010 9:44 am

++konu güncell
Back to top Go down
http://www.metin2-beta.com
aTLaNTiiS
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
aTLaNTiiS

Puan : 1527 Mesaj Sayisi : 1055 Lakap : ƯśŁάήmάż ஞ™ Yaş : 31 Rep : 365 Nerden : Geldik Bu Dünya'ya

PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptyWed Oct 27, 2010 10:48 am

PayLasm icin TesekküRLer BasarıLarının Devamını DiLerim ii FromLar...
Back to top Go down
bartowski C.
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
bartowski C.

Puan : 1973 Mesaj Sayisi : 1062 Lakap : Paradise Yaş : 31 Rep : 854 Nerden : heaven

PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptyWed Oct 27, 2010 10:50 am

P.için sağol ama bu oyunu bu pc oynayabilmem mumkun değil xD
Back to top Go down
MrKreon
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
MrKreon

Puan : 65 Mesaj Sayisi : 53 Lakap : [TL]MrKreon Yaş : 29 Rep : 1 Nerden : Bir Yerdemiyim Ki :D

PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptyWed Oct 27, 2010 12:15 pm

TesekkurLer. . !

Restart9901. . .

SayqılarımLa. . .

P.için Saol. . !
Back to top Go down
pisLiq-60
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
pisLiq-60

PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptyWed Oct 27, 2010 1:37 pm

[SGM]SarpPalauR wrote:
TesekkurLer. . !

Restart9901. . .

SayqılarımLa. . .

P.için Saol. . !

Kardeş Restart9901 Ne Alaka Konuyu Ben Açtım O Deil
Back to top Go down
bartowski C.
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
bartowski C.

PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptyWed Oct 27, 2010 1:52 pm

TrabzonLee wrote:
[SGM]SarpPalauR wrote:
TesekkurLer. . !

Restart9901. . .

SayqılarımLa. . .

P.için Saol. . !

Kardeş Restart9901 Ne Alaka Konuyu Ben Açtım O Deil

restart9901 eski kullanıcı adı..Hatırlatmak ıstemıs sanırım .
Back to top Go down
[BRS]SiNaN
Super Mod.
Super Mod.
[BRS]SiNaN

Puan : 732 Mesaj Sayisi : 657 Lakap : Green and White Yaş : 28 Rep : 21 Nerden : Akşamdan kalmayim hatırlamiom xD
PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptyWed Oct 27, 2010 1:59 pm

P.saol
Back to top Go down
[SGM]eFesLuM_01
7.Seviye Üye
7.Seviye Üye
[SGM]eFesLuM_01

Puan : 294 Mesaj Sayisi : 251 Lakap : BiLmØruM... Ama BuLcam. Rep : 16 Nerden : AsLında Uzun İnce Bir YØLdaYım

PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla EmptyWed Oct 27, 2010 2:41 pm

p.için saol
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla   Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla Empty

Back to top Go down

Gta IV Demo İndir. [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Gm Logoları [][]ByTrabzonLee[][] Farkıyla..
» Beklenen Oyun! Crysis 2 Multiplayer Demo! [PC]
» Max Payne 1 İndir !
» Max Payne 2 İndir !
» Red Alert 3 İndir !