JustMetin2 2.Seviye Üye
Puan : 70 Mesaj Sayisi : 57 Lakap : JustMetin2 xD 1 Fark Yok :D Rep : 9 Nerden : BiHTeRiN YaNıNDaN xD
| Subject: Ucak Ekleme Buyrun Süper Video-lu anlatım. Fri Oct 22, 2010 1:55 pm | |
| Merhaba Arkadaşlar
Herşeyden Önce Şunu Bilin ki:Dünyada İLK!!!!
Yavaş yavaş oyunu geliştirmeye çalışıyorum.Yakında pack halinde piyasa sürecem.Amacım oyunu tamamen Türk yapımı haline getirmek. Şimdilik Yapılanlar Şunlar ♠Lamborghini Eklendi ♠Hummer Eklendi ♠Binalar Apartman Haline Getirildi ♠17 farklı tüfek,tabanca vs Eklendi ♠5 farklı heykel,dekor vs Eklendi ♠Oyun sesleri tamamen değiştirildi(silah sesleri vs.Yapılacak Olanlar:
♠Uçak Eklendi(HENÜZ TAM DEĞİL) ♠Stadyum Eklenecek ♠Uçak Pisti Eklenecek Sakın bunları gözünüzde büyütmeyin Türk'ün yapamıyacağı şey YOK.Bizde Oyun yapıyoruz..Buna en güzel örneği Mound and Blade'yi yapıp avrupada en iyiler listesinde yükselen abilerimiz veriyor zaten...Ben sadece varolanı değiştiriyorum.
Herneyse Şimdi Uçağımızın Tamamlanmamış Haliyle Videosuna Bi Bakalım [You must be registered and logged in to see this link.][size=18][Texture yani renk dosyası ve havalanma hareketi eksik.Ama uğraşıyorum mutlaka BİTER ! Buyrun İnirme Linkleri [You must be registered and logged in to see this link.]
rar pass: justmetin2
Link içinde sadece model var şimdilik.zone packını editleyerek obje olarak kullanabilirsiniz.Tamamlanmadan vermek doğru olmaz.Tamamlanınca at yerine uçağa binecez hepberaber
Elitepvp miş pehhh | |
|
ali06han 3.Seviye Üye
Puan : 81 Mesaj Sayisi : 76 Lakap : MaSTeRs Rep : 2 Nerden : Ankara>Mamak
| Subject: Re: Ucak Ekleme Buyrun Süper Video-lu anlatım. Sat Oct 30, 2010 1:29 pm | |
| aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Last edited by ali06han on Sat Jan 27, 2018 10:16 pm; edited 1 time in total | |
|
İNFiNiTY 4.Seviye Üye
Puan : 179 Mesaj Sayisi : 140 Lakap : Sonsuz Yaş : 31 Rep : 8 Nerden : Belirli Bir iP yok :D
| Subject: Re: Ucak Ekleme Buyrun Süper Video-lu anlatım. Sat Oct 30, 2010 2:20 pm | |
| Nasıl Yani Anlamadım Bildigimiz Uçak mı :D:D:D | |
|
[SGM]NoFair 8.Seviye Üye
Puan : 1884 Mesaj Sayisi : 1567 Lakap : EsMeRBoMBaxD Yaş : 28 Rep : 162 Nerden : İsT/BahçeliEvler Soğanlı...
| Subject: Re: Ucak Ekleme Buyrun Süper Video-lu anlatım. Sat Oct 30, 2010 2:33 pm | |
| | |
|
Mc.namus 1.Seviye Üye
| Subject: Re: Ucak Ekleme Buyrun Süper Video-lu anlatım. Sat Oct 30, 2010 2:38 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Ucak Ekleme Buyrun Süper Video-lu anlatım. | |
| |
|