sagopakjmr 7.Seviye Üye
Puan : 409 Mesaj Sayisi : 262 Lakap : NinJAssaSin Yaş : 37 Rep : 86 Nerden : Ordan.xDDDD
| Subject: metin2 Çıplak pack xD Tue Oct 19, 2010 12:01 pm | |
| Öncelikle Selamlar Arkadaşlar.. Bu Konuyu Oyun Oynarken Bir Tebessüm Olsun Diye Paylaşıyorum..
Shaman Ve Ninja Oynayan Arkadaşlar Bana Tepki Gösterebilirler Ama Kızmasınlar Sonuçta Sanal Bir Ortam..
PACK : [You must be registered and logged in to see this link.]
Görüntüler §agopakjmr
Ninja
[You must be registered and logged in to see this link.]
Shaman [You must be registered and logged in to see this link.]
| |
|
sagopakjmr 7.Seviye Üye
Puan : 409 Mesaj Sayisi : 262 Lakap : NinJAssaSin Yaş : 37 Rep : 86 Nerden : Ordan.xDDDD
| Subject: Re: metin2 Çıplak pack xD Tue Oct 19, 2010 12:05 pm | |
| siteye qiremeyenler bunu tek tek yapsin Windows XP'de Open DNS
Sol altta bulunan Başlat tuşuna basın, açılan kısımda sağ sırada bulunan Denetim Masası'na tıklayın. [You must be registered and logged in to see this link.] Açılan pencerede Ağ Bağlantıları'nı bulun ve çift tıklayın, burada karşınıza çıkan ekranda sahip olduğunuz internet bağlantısını göreceksiniz.
Windows XP - Adım 2
Kullandığınız internet bağlantısının simgesi bu pencerede karşınıza çıkacak. Buna çift tıklayın. [You must be registered and logged in to see this link.] Şimdi karşınıza çıkan pencere, sahip olduğunuz bağlantının bazı detaylarını gösterir. [You must be registered and logged in to see this link.] Bu pencerede sol alt kısımda bulunan Özellikler tuşuna basın.
Windows XP - Adım 3
Burada göze biraz karışık görünen bir menüyle karşılaşacaksınız ama korkmayın, bu ekrandan sadece istediğimizi alıp çıkacağız. Menünün ortasına bulunan seçeneklerden Internet Protocol (TCP/IP) olanı seçin ve alt kısımdaki özellikler butonuna tıklayın. [You must be registered and logged in to see this link.] Windows XP için son adıma gelmiş bulunuyoruz. Pencerenin alt taraftaki yarısında "Aşağıdaki DNS sunucu adreslerini kullan" bölümünü işaretleyin. [You must be registered and logged in to see this link.] Yazılabilir hale gelen kutucuklardan "Tercih edilen DNS sunucusu" olana 208.67.222.222, "Diğer DNS sunucusu" olana ise 208.67.220.220 yazın ve Tamam'a tıklayın.
Bunları yaptığınızda artık erişimi engellenen sitelere girebildiğinizi göreceksiniz. | |
|
dante 1.Seviye Üye
Puan : 53 Mesaj Sayisi : 28 Lakap : DanTeMcS Yaş : 36 Rep : 24 Nerden : Mersin
| Subject: Re: metin2 Çıplak pack xD Tue Oct 19, 2010 12:09 pm | |
| wallah billah oluyor indirin bakın P.icin saoL | |
|
tayfunust ForumYönetici
Puan : 838 Mesaj Sayisi : 447 Lakap : Oyun TEKNİK Yaş : 32 Rep : 221 Nerden : Geliyo bu adam
| Subject: Re: metin2 Çıplak pack xD Tue Oct 19, 2010 12:10 pm | |
| | |
|
BeTa ForumYönetici
Puan : 2029 Mesaj Sayisi : 1538 Lakap : ScaRFaCe Yaş : 38 Rep : 255 Nerden : İstanbul
| Subject: Re: metin2 Çıplak pack xD Tue Oct 19, 2010 12:12 pm | |
| Bu Konu Yeri Bura Değil Ayıp Birşey.Vede Daha Önce Paylaşıldı Kilit. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: metin2 Çıplak pack xD | |
| |
|