[TL]Berci 8.Seviye Üye
Puan : 582 Mesaj Sayisi : 402 Lakap : berci Yaş : 32 Rep : 135 Nerden : Evden
| Subject: Re: Yetkililerin Hepsi Msn açio suan acik olan Tue Oct 12, 2010 6:03 pm | |
| bnce deil biz kadroyu yaptık kral bn sen yanımıza 1 yada 2 kişi alcaktık bunların biri yetkili dieri tecrübeli üye olcaktı yani söleseydi onu alırdıknie almıyalım 1 kişi yetkili açığı vardı ztn | |
|
[TL]Berci 8.Seviye Üye
| Subject: Re: Yetkililerin Hepsi Msn açio suan acik olan Tue Oct 12, 2010 6:06 pm | |
| krall ben şimdi yeni konumu açim yoksa başka bişimi yapcaz kafanda neler programladın bilmiorm bn | |
|
BeTa ForumYönetici
Puan : 2029 Mesaj Sayisi : 1538 Lakap : ScaRFaCe Yaş : 38 Rep : 255 Nerden : İstanbul
| Subject: Re: Yetkililerin Hepsi Msn açio suan acik olan Tue Oct 12, 2010 6:25 pm | |
| Umarum Sorun Yoktur ben cıkıyorum ben uyucam xD yrn okul var ki.b Umarım görevimden alinmam boş yere :S | |
|
[TL]Berci 8.Seviye Üye
| Subject: Re: Yetkililerin Hepsi Msn açio suan acik olan Tue Oct 12, 2010 6:28 pm | |
| yok ya snlik bişi yok rahat rahat uyu sen | |
|
♥♥вαѕѕ♥♥нυηтєя♥♥ 8.Seviye Üye
| Subject: Re: Yetkililerin Hepsi Msn açio suan acik olan Tue Oct 12, 2010 7:15 pm | |
| - 0nuR wrote:
- [TL]SoLcieR wrote:
- bugünlerde niye herkeze bi şey oluyo bence bu trabzonlee ye davet etmediniz ve gm yapmadiniz için yapiyo olabilir dusuncem bole
Bak Dogru Knk forumda kmse Muhatap Değil Onla O yüzdendir xdd Bölelrini Salamak Lazım Ama KraLL,ın BiLmesi lazım En Kısa zamanda Umarım Rütbesinden Alinir yada Ban atilir SayqılaR OnuR la olm bizde gmliğe felan davet edilmedik ama böyle şeyler ypamadık nie yapmışki anlamadım xS Kral Yöneticilerin Dikkatli Seçilmesini İstiyorum ... xD üyelik silimleri felan xD | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Yetkililerin Hepsi Msn açio suan acik olan | |
| |
|