Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

120 Level Silahlar Vede Takilar Bilmeyen vardir belki.

Go down 
2 posters
AuthorMessage
BeTa
ForumYönetici
ForumYönetici
BeTa

Puan : 2029 Mesaj Sayisi : 1538 Lakap : ScaRFaCe Yaş : 38 Rep : 255 Nerden : İstanbul
120 Level Silahlar Vede Takilar Bilmeyen vardir belki. Empty
PostSubject: 120 Level Silahlar Vede Takilar Bilmeyen vardir belki.   120 Level Silahlar Vede Takilar Bilmeyen vardir belki. EmptyTue Sep 21, 2010 10:07 am

Selam Arkadaşlar, Çok aradım bu konuyu ve bulamayınca da kendim açayım dedim [You must be registered and logged in to see this image.]

Bizzat Kendim editledim ve uğraştım. Kesinlikle alıntı Değildir. Eğer alıntı yaparsanız "BLacKStaR"dan alıntıdır deyin.

İşte NPC resimleri:

[You must be registered and logged in to see this image.]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 710x600 and weights 272KB.

İtemleri görmek için packi indirip yüklemeniz gerekli.Serverinize eklediğinizde başkalarının da görmesi için bu packe ihtiyaçları var.

İşte link:

[You must be registered and logged in to see this link.]

Linkler Yenilenmiştir. İçinde Navicat SQL'leri , pack ve Kurulum mevcuttur. Kurulumun resimli anlatımını turkmmo'dan bulabilirsiniz.
Pack Düzenlenmiştir.Her Serverda kullanılabilir.[You must be registered and logged in to see this image.]

Pack alıntıdır.Kimden olduğunu hatırlamıyorum yoksa adını verirdim.

Eğer çalışmazsa ve linklerde hata varsa bildirin düzeltirim.

Her kodunu her itemi tek tek kendim editledim ve saatlerimi verdim.Yorum + rep.. +rep vermeyene ne diyeyim ki bişey demicem o kendi anlar.

Arkadaşlar çok uğraştım bunlar için hiçbir yerde bulamadım ben de kendim yaptım. Sizler için sadece burda paylaştım.. Packi alıntı yaptım. (kimden oluduğunu hatırlamıyorum yoksa adını verirdim.)

Arkadssalar Bİlmeyen vardir diye yptim K.bakmayi.n.
Back to top Go down
http://mt2222.yetkinforum.biz/index.htm
001cellat001
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
001cellat001

PostSubject: Re: 120 Level Silahlar Vede Takilar Bilmeyen vardir belki.   120 Level Silahlar Vede Takilar Bilmeyen vardir belki. EmptyTue Sep 21, 2010 10:15 am

Konu İcin saoL..!! + ReP
Back to top Go down
BeTa
ForumYönetici
ForumYönetici
BeTa

Puan : 2029 Mesaj Sayisi : 1538 Lakap : ScaRFaCe Yaş : 38 Rep : 255 Nerden : İstanbul
PostSubject: Re: 120 Level Silahlar Vede Takilar Bilmeyen vardir belki.   120 Level Silahlar Vede Takilar Bilmeyen vardir belki. EmptyTue Sep 21, 2010 10:16 am

SAOL.
Back to top Go down
http://mt2222.yetkinforum.biz/index.htm
Sponsored content

PostSubject: Re: 120 Level Silahlar Vede Takilar Bilmeyen vardir belki.   120 Level Silahlar Vede Takilar Bilmeyen vardir belki. Empty

Back to top Go down

120 Level Silahlar Vede Takilar Bilmeyen vardir belki.
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» tam1metin2 gel 90lık takılar 120lwl silahlar hamachili
» WadeMt2 Gm Alımı Var 120 Level Silahlar Vs. Gir İçeri
» AcTioNMt2 Daha Yeni EfsunLar Ucuk Kraliyet,+120 Level Silahlar
» EmpireMt2 Kralıyet 0 yang 85 level silahlar Npcde Resimli İnanmıyanlar için
»  [WSLIK]!Yeni Çelikler !# Yeni Silahlar!#!Yeni Haritalar #Yeni CAnavarlar # 106 Level