Selam Arkadaşlar, Çok aradım bu konuyu ve bulamayınca da kendim açayım dedim
[You must be registered and logged in to see this image.]Bizzat Kendim editledim ve uğraştım. Kesinlikle alıntı Değildir. Eğer alıntı yaparsanız "BLacKStaR"dan alıntıdır deyin.
İşte NPC resimleri:
[You must be registered and logged in to see this image.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 710x600 and weights 272KB. |
İtemleri görmek için packi indirip yüklemeniz gerekli.Serverinize eklediğinizde başkalarının da görmesi için bu packe ihtiyaçları var.
İşte link:
[You must be registered and logged in to see this link.]Linkler Yenilenmiştir. İçinde Navicat SQL'leri , pack ve Kurulum mevcuttur. Kurulumun resimli anlatımını turkmmo'dan bulabilirsiniz.
Pack Düzenlenmiştir.Her Serverda kullanılabilir.
[You must be registered and logged in to see this image.]Pack alıntıdır.Kimden olduğunu hatırlamıyorum yoksa adını verirdim.
Eğer çalışmazsa ve linklerde hata varsa bildirin düzeltirim.
Her kodunu her itemi tek tek kendim editledim ve saatlerimi verdim.Yorum + rep.. +rep vermeyene ne diyeyim ki bişey demicem o kendi anlar.
Arkadaşlar çok uğraştım bunlar için hiçbir yerde bulamadım ben de kendim yaptım. Sizler için sadece burda paylaştım.. Packi alıntı yaptım. (kimden oluduğunu hatırlamıyorum yoksa adını verirdim.)
Arkadssalar Bİlmeyen vardir diye yptim K.bakmayi.n.