Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D

Go down 
AuthorMessage
Misafir
Guest

global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D Empty
PostSubject: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D   global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D EmptySat Sep 18, 2010 2:26 pm

İstatistiklerim Bugünkü rütben Şirketler Klanlar En iyi oyuncu sıralaması Tecrübe Şeref İmha edilen gemiler İmha edilen uzaylılar Başlık görünümü TİM - Toplam Şirket Sıralaması TİM - Toplam Üye Sıralaması TİM - Günlük Üye Sıralaması YO3 Günlük sıralamalar Yaz Oyunları Şampiyonluğu Spaceball GK, Kapı Alpha'nın en iyi zaman dereceleri GK, Kapı Beta'nın en iyi zaman dereceleri GK, Kapı Gamma'nın en iyi zaman dereceleri GG en iyi zaman Kapı Delta GG en iyi süreleri kapı Y3 için Galaksi kapılarında, Kapı Alpha miktarı Galaksi Kapılarında, Kapı Beta miktarı Galaksi Kapılarında, Kapı Gamma miktarı GG Kapı Delta adeti İstila sıralaması Capture the Beacon Capture the Beacon - Oyunları Cömert Avcı - Günlük sıralama Cömert Avcı - Toplam sıralama

Merhaba ►◄ŖëŁãХ►◄,

Şu anki güncel sıralaman 5.732

Şimdiye kadar 102.040 Tecrübe-Puanı ve 906 Şeref-Puanı elde ettin.

Güncel seviyen 5.

Şimdiye kadar 3 uzay gemisi ve 39 uzaylı imha ettin.

Bir klana üye değilsin.
Back to top Go down
Misafir
Guest

PostSubject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D   global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D EmptySun Sep 19, 2010 11:22 am

ben abd doğu 2 de vega aldım yeni açılanda ama bakmıyorum sarmıor
Back to top Go down
Misafir
Guest

PostSubject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D   global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D EmptySun Sep 19, 2010 2:12 pm

.D ya senin isk 2 de fazla çarın varsa veriri misin?
Back to top Go down
Misafir
Guest

PostSubject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D   global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D EmptyMon Sep 20, 2010 12:04 pm

malesef yok isk 2 için bigpoint.com dan alıcan üyelüğü goli aldım bu arada fullemek kaldı
Back to top Go down
Misafir
Guest

PostSubject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D   global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D EmptyMon Sep 20, 2010 3:39 pm

ya sen nasıl üyelik alıyon xDben alamıyom
Back to top Go down
Misafir
Guest

PostSubject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D   global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D EmptyMon Sep 20, 2010 6:35 pm

tr.bigpoint.com sitesinden resimli anlatan olur forumda üyelerden üyelere aç isk2ye nasıl kayıt olurum die
Back to top Go down
Misafir
Guest

PostSubject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D   global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D EmptyMon Sep 20, 2010 8:07 pm

nickbulamadım bana bi üyelik ala bilirsen 50 rep ama dikkat et msn adresini geri benim olacak onuda verem [You must be registered and logged in to see this link.] bu msn adresi üzerine yap 50 rep benden
Back to top Go down
Misafir
Guest

PostSubject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D   global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D EmptyTue Sep 21, 2010 11:06 am

yapılmıyor bigpointe girince şifreyi kaydet dedim olmuor malesef
Back to top Go down
BeTa
ForumYönetici
ForumYönetici
BeTa

Puan : 2029 Mesaj Sayisi : 1538 Lakap : ScaRFaCe Yaş : 38 Rep : 255 Nerden : İstanbul
PostSubject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D   global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D EmptyTue Sep 21, 2010 12:21 pm

bn Gelebilriim avruba Dimi ?
Back to top Go down
http://mt2222.yetkinforum.biz/index.htm
Misafir
Guest

PostSubject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D   global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D EmptyTue Sep 21, 2010 5:47 pm

ben isk2 deyim
Back to top Go down
Misafir
Guest

PostSubject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D   global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D EmptyWed Sep 22, 2010 4:24 pm

eed avrupa 5 deyim durdum yerden günde 1 mil kazanıyorum .D gelene öretirim.D
Back to top Go down
Misafir
Guest

PostSubject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D   global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D EmptyWed Sep 22, 2010 4:28 pm

Merhaba ►◄ŖëŁãХ►◄,

Şu anki güncel sıralaman 5.400

Şimdiye kadar 211.365 Tecrübe-Puanı ve 1.432 Şeref-Puanı elde ettin.

Güncel seviyen 6.

Şimdiye kadar 3 uzay gemisi ve 104 uzaylı imha ettin.

Bir klana üye değilsin.
Back to top Go down
Misafir
Guest

PostSubject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D   global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D EmptySun Sep 26, 2010 6:58 am

Merhaba ☻►∂ιαвℓσ▲αη∂▲∂єωιℓ◄☻,

Şu anki güncel sıralaman 3.029

Şimdiye kadar 5.141.540 Tecrübe-Puanı ve 11.134 Şeref-Puanı elde ettin.

Güncel seviyen 11.

Şimdiye kadar 7 uzay gemisi ve 1.616 uzaylı imha ettin.

Bir klana üye değilsin.
bu NAsılll
Back to top Go down
Misafir
Guest

PostSubject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D   global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D EmptySun Sep 26, 2010 4:06 pm

bu nasıl artık Global asyadayım bugün akşam goliliyim .D

Merhaba ÅLLÅhìñÅ®šLÅñì,

Şu anki güncel sıralaman 13.422

Şimdiye kadar 1.756.040 Tecrübe-Puanı ve 8.463 Şeref-Puanı elde ettin.

Güncel seviyen 9.

Şimdiye kadar 11 uzay gemisi ve 1.466 uzaylı imha ettin.

Bir klana üye değilsin.
Back to top Go down
Misafir
Guest

PostSubject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D   global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D EmptyMon Sep 27, 2010 10:49 am

Beyler Taktik Buldum Eğer Leo İseniz 3-4 De 3-3 De Dewo Yada Sibo Kesin we paranızı biriktirin lf3 parası oluncaya kadar kesin we lf3leri fullleyince goli alın full olmayan goli iyi deil
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D   global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D Empty

Back to top Go down

global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» TANRI VAR SADECE SİMDİLİK TİRYAKİ MT2 BUYURUN!
» !!Cs 1.6 hilesi mükemmel hile sizi bekliyor!!!ByPiskan!!
» Arkadaslar sizi doğru söylüom bu sv ye giren gm oluo++++
» GloBaL-MT2
» Global Mt2