| global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D | |
|
|
Author | Message |
---|
Misafir Guest
| Subject: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D Sat Sep 18, 2010 2:26 pm | |
| İstatistiklerim Bugünkü rütben Şirketler Klanlar En iyi oyuncu sıralaması Tecrübe Şeref İmha edilen gemiler İmha edilen uzaylılar Başlık görünümü TİM - Toplam Şirket Sıralaması TİM - Toplam Üye Sıralaması TİM - Günlük Üye Sıralaması YO3 Günlük sıralamalar Yaz Oyunları Şampiyonluğu Spaceball GK, Kapı Alpha'nın en iyi zaman dereceleri GK, Kapı Beta'nın en iyi zaman dereceleri GK, Kapı Gamma'nın en iyi zaman dereceleri GG en iyi zaman Kapı Delta GG en iyi süreleri kapı Y3 için Galaksi kapılarında, Kapı Alpha miktarı Galaksi Kapılarında, Kapı Beta miktarı Galaksi Kapılarında, Kapı Gamma miktarı GG Kapı Delta adeti İstila sıralaması Capture the Beacon Capture the Beacon - Oyunları Cömert Avcı - Günlük sıralama Cömert Avcı - Toplam sıralama Merhaba ►◄ŖëŁãХ►◄,
Şu anki güncel sıralaman 5.732
Şimdiye kadar 102.040 Tecrübe-Puanı ve 906 Şeref-Puanı elde ettin.
Güncel seviyen 5.
Şimdiye kadar 3 uzay gemisi ve 39 uzaylı imha ettin. Bir klana üye değilsin. |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D Sun Sep 19, 2010 11:22 am | |
| ben abd doğu 2 de vega aldım yeni açılanda ama bakmıyorum sarmıor |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D Sun Sep 19, 2010 2:12 pm | |
| .D ya senin isk 2 de fazla çarın varsa veriri misin? |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D Mon Sep 20, 2010 12:04 pm | |
| malesef yok isk 2 için bigpoint.com dan alıcan üyelüğü goli aldım bu arada fullemek kaldı |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D Mon Sep 20, 2010 3:39 pm | |
| ya sen nasıl üyelik alıyon xDben alamıyom |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D Mon Sep 20, 2010 6:35 pm | |
| tr.bigpoint.com sitesinden resimli anlatan olur forumda üyelerden üyelere aç isk2ye nasıl kayıt olurum die |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D Mon Sep 20, 2010 8:07 pm | |
| nickbulamadım bana bi üyelik ala bilirsen 50 rep ama dikkat et msn adresini geri benim olacak onuda verem [You must be registered and logged in to see this link.] bu msn adresi üzerine yap 50 rep benden |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D Tue Sep 21, 2010 11:06 am | |
| yapılmıyor bigpointe girince şifreyi kaydet dedim olmuor malesef |
|
| |
BeTa ForumYönetici
Puan : 2029 Mesaj Sayisi : 1538 Lakap : ScaRFaCe Yaş : 38 Rep : 255 Nerden : İstanbul
| Subject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D Tue Sep 21, 2010 12:21 pm | |
| bn Gelebilriim avruba Dimi ? | |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D Tue Sep 21, 2010 5:47 pm | |
| |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D Wed Sep 22, 2010 4:24 pm | |
| eed avrupa 5 deyim durdum yerden günde 1 mil kazanıyorum .D gelene öretirim.D |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D Wed Sep 22, 2010 4:28 pm | |
| Merhaba ►◄ŖëŁãХ►◄,
Şu anki güncel sıralaman 5.400
Şimdiye kadar 211.365 Tecrübe-Puanı ve 1.432 Şeref-Puanı elde ettin.
Güncel seviyen 6.
Şimdiye kadar 3 uzay gemisi ve 104 uzaylı imha ettin. Bir klana üye değilsin. |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D Sun Sep 26, 2010 6:58 am | |
| Merhaba ☻►∂ιαвℓσ▲αη∂▲∂єωιℓ◄☻,
Şu anki güncel sıralaman 3.029
Şimdiye kadar 5.141.540 Tecrübe-Puanı ve 11.134 Şeref-Puanı elde ettin.
Güncel seviyen 11.
Şimdiye kadar 7 uzay gemisi ve 1.616 uzaylı imha ettin.
Bir klana üye değilsin. bu NAsılll |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D Sun Sep 26, 2010 4:06 pm | |
| bu nasıl artık Global asyadayım bugün akşam goliliyim .D
Merhaba ÅLLÅhìñÅ®šLÅñì,
Şu anki güncel sıralaman 13.422
Şimdiye kadar 1.756.040 Tecrübe-Puanı ve 8.463 Şeref-Puanı elde ettin.
Güncel seviyen 9.
Şimdiye kadar 11 uzay gemisi ve 1.466 uzaylı imha ettin. Bir klana üye değilsin. |
|
| |
Misafir Guest
| Subject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D Mon Sep 27, 2010 10:49 am | |
| Beyler Taktik Buldum Eğer Leo İseniz 3-4 De 3-3 De Dewo Yada Sibo Kesin we paranızı biriktirin lf3 parası oluncaya kadar kesin we lf3leri fullleyince goli alın full olmayan goli iyi deil |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D | |
| |
|
| |
| global avruba 5 oyanayanlar beklerim sizi mmo luyum bıgboy şimdilik .D | |
|