Bölümde gezdiğim süre içerisinde birçok kişinin video almayı bilmediğini gördüm.
Bunun üzerine böyle bir konu hazırlama gereği duydum .
Video Alıcağımız Program : HyperCam2
HyperCam2 Full Download :
[You must be registered and logged in to see this link.]Rar Şifresi :
[You must be registered and logged in to see this link.]Soru : Neden HyperCam 2 ?
Cevap : HyperCam 2 sizin her pencere ve alanda video çekmenizi sağlayan ve kaliteli ürün veren Ayrıca boyutu küçük video almanızı sağlayan bir Programdır.
HyperCam2'nin kullanımı oldukça kolaydır ancak , ben yinede size programın işimize yarayacak yönlerini anlatmaya karar verdim.
1- Select Region : Sizin Ekranda Herhangi Bir Bölümü Seçerek Video Almanızı Sağlayan Bölümdür.
2- Select Window : Adındanda Anlaşılcağı Gibi Ekranda Belirli Pencereleri Otomatik Olarak Seçerek video alabilceğiniz bölümdür.
..::
Select Region Kullanımı ::..
[You must be registered and logged in to see this image.] | This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 660x639 and weights 52KB. |
Öncelikle Select Region'a tıkladıktan sonra video alacağınız pencereyi ayarlıyorsunuz ve gerisini programa bırakıyorsunuz .
Alanı seçtikten sonra , resimde gördüğünüz gibi kendisi kordinatlarını alıcaktır.
Eğer Alanı yanlış seçtiyseniz tekrar aynı işlemi uygulayarak istediğiniz alanı seçe bilirsiniz.
1- Start \ Stop Recording : Bu Kısayol videoyu başlatmanızı ve bitirmenizi sağlayan Kısayoldur.
2- Pause \ Resume : Bu Kısayol videoyu başlattıktan sonra videoyu durdurma ve belirli bir süre bekledikten sonra tekrar videoyu devam ettirmenizi sağlayan Kısayoldur.
Bizim için önemli olan bu 2 Kısayoldur. Diğerlerini Şuan için bilmesenizde olur.
Bu kısayolları değiştire bilmek için kısayolun üstüne basınız ve çevirmek istediğiniz kısayol tuşunun üstüne basınız.
..:: Video'nun Kayıt Edildiği Yer ::..
Aldığınız videolar programı kurarken seçtiğiniz alana kayıt edilir.
Siz eğer seçmezseniz videolar Otomatik olarak : Belgelerim'in İçinde Oluşturulmuş olan HyperCamClip dosyasının içine kayıt edilir.
..:: VİDEO'YU UPLOAD ETME ::..
Video'yu GameSelf'e Upload Edeceğimiz İçin Size GameSelf'e resim ve video upload etme ile ilgili Detaylı Bir Rehber Vereceğim .
[You must be registered and logged in to see this link.]HyCam2 Full Sürüm Linki Harici Tamamen Bana Aittir ...İyi Forumlar...[URL="http://www.turkmmo.com/"]turkmmo[/URL]
Kaynak : turkmmo.com
Alıntı...