Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Skil Npc Eklemekkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Go down 
2 posters
AuthorMessage
yilmaz528
7.Seviye Üye
7.Seviye Üye
yilmaz528

Puan : 419 Mesaj Sayisi : 274 Lakap : [TL]FuRKaN25 Rep : 68 Nerden : Düşdüm BuRaYa xD

Skil Npc Eklemekkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty
PostSubject: Skil Npc Eklemekkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Skil Npc Eklemekkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptySun Sep 12, 2010 12:03 am

Merhaba arkadaşlar;

Arkadaşlarım isteği üzerine konuyu paylaşmak istedim

Uzun zaman önce skill için npc yaptım ve bir kaç sunucuya koydum beğenildi bende sizin değerli görüşlerinizle paylaşıyorum umarım çok fazla teşekkür bekliyorum umarım haketmişimdir.

----KURULUM İÇİN LÜTFEN RAR içine KOYDUĞUM NOT.TEXT DOSYASIN LÜTFEN BAKIN KURULUM ÇOK ÖNEMLİ---------------------------

Yapmanız Gerekenler Rar içinde yazıyor fakat genede size özel bir anlatayım

/usr/rain/sharedata....locale/hongkong(englishgermany..)içi nde quest ordan objecct içine girip yeni bir dizin oluşturup 20086 yazın eğer mob 20086 içi boş ise oluşturup benim verdiğim dosyanın içinde 20092 içinde chat var o dosyayı içine atıp servera reboot atıp hayalinizdeki skill veren npc ye ulaşacaksınız bundan sonra tek yapmanız gereken /mob 20086(OLUŞTURDUĞUNUZ DİZİN ADI AYNI ZAMANDA OLUŞTURDUĞUNUZ NPC KODUDUR LÜTFEN NAVİCATTAN on_clicke lütfen dikkat edin!

[You must be registered and logged in to see this link.]
Back to top Go down
joker0909
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
joker0909

Skil Npc Eklemekkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Empty
PostSubject: Re: Skil Npc Eklemekkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!   Skil Npc Eklemekkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! EmptySun Sep 12, 2010 9:13 am

yilmaz teksen mt2 noldu
Back to top Go down

Skil Npc Eklemekkk !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» pvplerde 15 skil acma içeri
» GM LWL 48 YAPİP AT +50M+G SKİL VERİYOR SERVERDE CELİK SATİLİYOR
» 5 levelde değil 1 levelde Skil Al.
»  Hamachi:Kraliyetli,Gm Yardimli,Siruis ZehirLi,P skil 99 LVL Server ÇilciMt2
» GreeNMT2 | 42 Level Başlangıçlı | 5.Efsun P Npc Skil Sıfırlama Npc | Buz Cadısı Aktif