xFLame 1.Seviye Üye
| Subject: OX event yapımı Sat Sep 11, 2010 2:19 pm | |
| Merhaba arkadaşlar ox event artık yapabilirsiniz benim anlatımım ile tamamen kendim yaptım
ilk önce şu dosyayı indirin: [You must be registered and logged in to see this link.]
Dosyanın içinde yapılış anlatımı var:YAPILIŞ:1-) " big5_string.quest " bu dosyayi /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest buraya Atoruz.... ______________________________ ______________________________
2-)" oxquiz.lua " Bnu Hem " /usr/rain/channecale/hongkong/quest " buraya hemdel/share_data/lo " /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong "a atoruz... ______________________________ ______________________________
3-) " oxevent.quest " dosyasınıda " /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest " bunun içine..
______________________________ ______________________________
4-) Sonra quest dosyasının icinde " make " die dosya var onu " make.sh " olarak deiştiroruz...
______________________________ _____________________________
5-)SOnra Viertual PC den bunu yazıyoruz... "cd /usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest" aynen bunu yazıp enterloruz...
______________________________ ______________________________
6-)SOnra " sh make.sh " yazıp enterloruz... | |
|
aTLaNTiiS 8.Seviye Üye
Puan : 1527 Mesaj Sayisi : 1055 Lakap : ƯśŁάήmάż ஞ™ Yaş : 31 Rep : 365 Nerden : Geldik Bu Dünya'ya
| Subject: Re: OX event yapımı Mon Nov 01, 2010 8:52 am | |
| KONU GEREKLİ YERE TASINDI ++ TESEKKÜRLER | |
|
[SGM]eFesLuM_01 7.Seviye Üye
Puan : 294 Mesaj Sayisi : 251 Lakap : BiLmØruM... Ama BuLcam. Rep : 16 Nerden : AsLında Uzun İnce Bir YØLdaYım
| Subject: Re: OX event yapımı Mon Nov 01, 2010 9:04 am | |
| Paylasım için tesekkuer ederm guzel olmus ++ | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: OX event yapımı | |
| |
|