Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

BECERI HASARI - MI YOKSA + MI GELINCE DAHA IYI

Go down 
3 posters
AuthorMessage
kcan45
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
kcan45

Puan : 246 Mesaj Sayisi : 180 Lakap : KLanas_Votkaa Yaş : 33 Rep : 15 Nerden : Nereye xDé

BECERI HASARI - MI YOKSA + MI GELINCE DAHA IYI Empty
PostSubject: BECERI HASARI - MI YOKSA + MI GELINCE DAHA IYI   BECERI HASARI - MI YOKSA + MI GELINCE DAHA IYI EmptyMon Sep 06, 2010 9:36 pm

SIZCE 1 İTEME __BECERİ HASARI %16____ MI YOKSA ___-BECERİ HASARI %16______MI
YANI 1 NEVI DIORUM KI - MI + MI
Back to top Go down
keloox966
1.Seviye Üye
1.Seviye Üye
keloox966

PostSubject: Re: BECERI HASARI - MI YOKSA + MI GELINCE DAHA IYI   BECERI HASARI - MI YOKSA + MI GELINCE DAHA IYI EmptyMon Sep 06, 2010 11:40 pm

La beceri skill vuruşudur örneğin bi skille 100 vuruyosan o skill %16 artar örn;16 beceri olmassa 100 vururyosun skille 16 beceri olursa 116 vuruyosun skille
Back to top Go down
kcan45
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
kcan45

Puan : 246 Mesaj Sayisi : 180 Lakap : KLanas_Votkaa Yaş : 33 Rep : 15 Nerden : Nereye xDé

PostSubject: Re: BECERI HASARI - MI YOKSA + MI GELINCE DAHA IYI   BECERI HASARI - MI YOKSA + MI GELINCE DAHA IYI EmptyMon Sep 06, 2010 11:52 pm

saolasın walla eyw +++++
Back to top Go down
k0RkuSuz
ForumYönetici
ForumYönetici
k0RkuSuz

Puan : 2645 Mesaj Sayisi : 2176 Lakap : k0RkuSuz Yaş : 29 Rep : 257 Nerden : İstanbuL
PostSubject: Re: BECERI HASARI - MI YOKSA + MI GELINCE DAHA IYI   BECERI HASARI - MI YOKSA + MI GELINCE DAHA IYI EmptyTue Sep 07, 2010 2:46 am

Konu Kilit öğrenmiş oldun artikxD
Back to top Go down
http://www.korkusuztasarim.tr.gg
Sponsored content

PostSubject: Re: BECERI HASARI - MI YOKSA + MI GELINCE DAHA IYI   BECERI HASARI - MI YOKSA + MI GELINCE DAHA IYI Empty

Back to top Go down

BECERI HASARI - MI YOKSA + MI GELINCE DAHA IYI
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
»  Asp Yt2 Koş Yoksa Üzülürsün!!!!!
» BUDA 86 BECERİ BNA AİT 87 LV IM SU AN
» Şaman Karakter Beceri (alıntı ./KraLL dan )
» İtem Editleme//Ortalam Beceri //Max Hp//+9 taş Basma !!!Burda
» m2-online uçuk efsunlu örn:zehir %45 ort veya 45 becerı|||65 yarı insan%46 vb sekilde hp ler 10k..!