BeTa ForumYönetici
Puan : 2029 Mesaj Sayisi : 1538 Lakap : ScaRFaCe Yaş : 38 Rep : 255 Nerden : İstanbul
| Subject: Sürgünün 2.kAT Eklemek Sat Sep 04, 2010 6:52 am | |
| hemen konuya geçicem 2 dosya indireceksiniz. bunlar
*special_item_group.txt *mob_drop_item.txt
ne işe yarar :
arkadaşlar verdiğim şeyler kizil ormandaki sonunda kirmizi kötü ağaç kirmizi hayalet sögüt - sürgündeki slotlara gök asker gök kral asker gök zin asker - 1.katindaki gök buz golemi gök buz topu gök buz adami gök kar adami
larina 1 para zarfi eklenmistir para zarfindaki droplar sunlardir.
- muharrabe kilici - %5 çelik (her karakterin) - %5 peri %10 hortlak %5 partizan %5 pelerin %40 yesil iksir %40 5.efsun nesnesi %2 azap kilici %1 ejder biçagi %5 simsek biçagi %10 yildirimkusu can %5 cennet kusu can %10 tüm 61 zirhlari %15 fotbol topu %1 pot %40 sari ejder yay %5 kutsal sert yay %10 kötü ruh kova %60 imparatorluk izi %60 dönme kagidi (karşi tarafa anladin sen onu ) % 60
bütün karakterin itemleri koyukdu 70 itemleri sadece azap koydul onlardan. oda %1 zaten. daha büssürü şey war yazamadim ama serveri zor olanlar ekleyebilirler droplari düşük çünkü normalde çelik düşürme orani %22 ama ben %5 olarak slota koydum biras zor düşecektir.
simdiden h.oslun
bunlari aşağida verdiğim yere aticaksiniz.
anlatim :
Filezillaya girioruz. usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong a girioruz oraya benim veridğimi atioruz unutmayin beyler "quest" e değil hongkong un içine attiktan sonra karşiniza tablo gelir üzerine yaz deyip evet e tikalyin sonra vitrüel e gelip bunu yapin. "cd /../usr/rain/channel/share_data/locale/hongkong/quest" yazip enter e basin sonra "sh make.sh" yazin bişeyler dolacaktir. dolduktan sonra: "cd /../root" yazin sonra ise "reboot" atip girin o kadar
Linkler :
[You must be registered and logged in to see this link.]
Diger Link : NOT : premium ile upload edilmiştir kirilmasi söz konusu değildir
[You must be registered and logged in to see this link.]
Bi Teşşkür +1 REP yeter..
| |
|