Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D

Go down 
3 posters
AuthorMessage
Misafir
Guest

Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D Empty
PostSubject: Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D   Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D EmptyWed Sep 01, 2010 9:02 pm

programı açtınız.
[You must be registered and logged in to see this image.]

file deyip account managere girin.

sıra bunları doldurmaya geldi.
uid:oyunda tpnizin üstünde yazan üye sayınız onu buraya yazın.
sc:oyuna giriş serverınız oyuna girince adrese bakarsanız en başta yazar.
Cm:oyundaki şuanki yeriniz.
sid:s id noyu bulmak şöyle oyunun sayfasındayken kaynağı görüntüle deyin.ctrl+f yapıp sid yazın ordaki 32 haneli kodu buraya yazın.
bonus boxes oto bonus kutuları toplar.
cargo boxes oto öldürdüğü canavarın kutusunu alır.

otomatik canavar kesmesi için::
kill npcyi aktif edin
oto mermı alması için rebuy ammo
ve circle npcyi seçin.
karşıdan mermi türünü seçebilirsiniz.
otomatik tamir olması için repair ship %40 %50 yapın bn öyle yapıyorum.
düşman gemisi geldiğinde güvenli bölgeye gitmesi için enemy is neably yi seçin.
evet accountumuzu hazırladık resimdeki hale geldi.

file deyip saveyi seçin.kaydedin ve account manageri kapatın.
udobota gelip file/start deyin.
ordan kendi accountunuzu seçin.oyun başlar ve bot oto npc kesmeye başlayacaktır.
son hali kendi çharımı kasarken
[You must be registered and logged in to see this image.]This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 706x355.
bu arada istatistik bölümünü edit ten açabilirsiniz.
Back to top Go down
sametooo6
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
sametooo6

Puan : 148 Mesaj Sayisi : 130 Lakap : By-Edge Rep : 1 Nerden : uNuTTuMM !! xD

Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D Empty
PostSubject: Re: Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D   Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D EmptyThu Sep 02, 2010 5:35 am

+++++++ rep
Back to top Go down
okan
Guest

PostSubject:    Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D EmptyTue Sep 14, 2010 3:54 am

link1
link2
yeni linkler
Back to top Go down
ortaklaşa
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
ortaklaşa

Puan : 127 Mesaj Sayisi : 103 Lakap : Nikotin Yaş : 28 Rep : 8 Nerden : Evden

PostSubject: Re: Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D   Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D EmptyTue Sep 14, 2010 7:45 am

link1
link2
yeni linkler
Back to top Go down
Misafir
Guest

PostSubject: Re: Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D   Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D EmptyTue Sep 14, 2010 9:15 pm

link koymadım sadece anlatım xD
Back to top Go down
Misafir
Guest

PostSubject: Re: Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D   Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D EmptyTue Sep 14, 2010 10:37 pm

xD Güzel Prog.Benziyor xD
Back to top Go down
k0RkuSuz
ForumYönetici
ForumYönetici
k0RkuSuz

Puan : 2645 Mesaj Sayisi : 2176 Lakap : k0RkuSuz Yaş : 29 Rep : 257 Nerden : İstanbuL
PostSubject: Re: Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D   Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D EmptyTue Sep 14, 2010 11:02 pm

PayLaşım İçin SaqoL
Back to top Go down
http://www.korkusuztasarim.tr.gg
k0RkuSuz
ForumYönetici
ForumYönetici
k0RkuSuz

Puan : 2645 Mesaj Sayisi : 2176 Lakap : k0RkuSuz Yaş : 29 Rep : 257 Nerden : İstanbuL
PostSubject: Re: Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D   Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D EmptyTue Sep 14, 2010 11:03 pm

++++++++
Back to top Go down
http://www.korkusuztasarim.tr.gg
Sponsored content

PostSubject: Re: Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D   Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D Empty

Back to top Go down

Darkorbit Udobot kullanımı[Resimli Anlatım](kendi anlatıtmım)sabit lütfen :D
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» Darkorbit Rütbe Sistemi (Resimli....)
» Sabit Ip Server Kurulum // Videolu Anlatım
» <<Şok Paylaşım>>(Sabit Lütfen)
» En iyi Yönetici Anketi [Sabit Lütfen]
» AfterMt2 Muhteşem Vps Server.. Sabit Lütfen.