[TL]KraLL54 Forum Kurucusu
Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
| Subject: Türkiye'nin En İyi Oyun Siteleri (toplist) Wed Apr 28, 2010 4:04 am | |
| Merhabalar.
Sitede flash oyun kuruluydu. Zaman kıtlığından oyun eklemeye fırsat olmuyordu. Ben de bir toplist kurayım diye düşündüm. Domain de yatkındı zaten bu işe.
Sadece oyun siteleri onaylanacaktır. Sitelerinizin eklenmesi zaman alabilir. Heran internette olmayabilirim. Sitelerinizi eklemenizi bekliyorum. Herkese teşekkürler.
Sitelerinizi eklerken anahtar kelimeler kullanmak yerine, sitenizi tanıtıcı bir cümle kurmanızı rica ediyorum. Örneğin, "Sitede ben10 oyunları ve Ben Ten oyunları oynanır." - " [You must be registered and logged in to see this link.] sitesinde flah oyunlar kategoriler halinde sunulmaktadır" gibi...
Türkiye'nin En İyi Oyun Siteleri Türkiye'nin En İyi Oyun Siteleri - Site Ekle | |
|
BaTiqoN 2.Seviye Üye
Puan : 114 Mesaj Sayisi : 64 Lakap : Csq0Liq`` Yaş : 26 Rep : 1 Nerden : Nereye
| Subject: Re: Türkiye'nin En İyi Oyun Siteleri (toplist) Fri Apr 30, 2010 8:21 pm | |
| | |
|
[TL]KraLL54 Forum Kurucusu
Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
| Subject: Re: Türkiye'nin En İyi Oyun Siteleri (toplist) Fri Apr 30, 2010 8:50 pm | |
| | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: Türkiye'nin En İyi Oyun Siteleri (toplist) | |
| |
|