Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
Subject: Metin2 Hamaci Nasil Oynanir bilmeyenlere Anlatim Sun Aug 29, 2010 7:36 am
S.a arkadaşlar Ben KraLL size güzel bi anlatim sunucam. 1. aşama : ilk önce alttaki dosya indirilir. link : [You must be registered and logged in to see this link.] Daha sonra dielim Pvpcilermt2-2 buna bağlancaksiniz indirip kurduğunuz programda mevcut bir ağa katil diin bunu yazin şifresi neyse onu yazin. 2. aşama : mc dosyalari tüm linkler ayni dosyanindir. [You must be registered and logged in to see this link.] 3. Üstteki linkden herhangi biri indirilir. Rar dan çikarilir.Metin2 nin kurulu olduğu yere atilir. Siz hangi hamacii oynayacaksiniz rar dan cikan dosyalar içinde 1 adet mc adinda bir notdefteri olucak tiklayin hangi mc ye bağlancaksaniz ordakini silin kendi mc nizi yazin. Sonra sura kafaya tiklanir. Orda 1 buton olucak ona tiklayin oyuna girin.
Ne zamandır sormak istedigim birsey ama soramıyorumdum sura kafasına tıkladık sonra ordaki butona bastık sonra orda çince bi yazı geliyo bende nedir çözümü cwP pLss...