| DEV PAYLASIM HAZIR PANEL KURULUMU [VideoLu ANLatim insallh RütBe aLirim xD] | |
|
|
Author | Message |
---|
aTLaNTiiS 8.Seviye Üye
Puan : 1527 Mesaj Sayisi : 1055 Lakap : ƯśŁάήmάż ஞ™ Yaş : 31 Rep : 365 Nerden : Geldik Bu Dünya'ya
| Subject: DEV PAYLASIM HAZIR PANEL KURULUMU [VideoLu ANLatim insallh RütBe aLirim xD] Sun Aug 29, 2010 5:59 am | |
| Hamachili Site Panel Yapımı...
Öncelikle Sitemiz İçin xampp Proğramı ve Hazır Panel Lazım[You must be registered and logged in to see this link.][You must be registered and logged in to see this link.]
xampp Kurulumu Çok Basit O Yüzden Pek Üstünde Durmuycam .Exe yi Açın İleri> İleri Seçeneklerine Tıklayın ve Kurulumu Tamamlayın.
Not : xampp Programını " C:/ " 'ye Kurun
Kurduktan sonra xampp ana Dizinine Girin Ve "hcdct" Arkadaşlar Program suan kurulu olmadıgı için ismini tam olark yazamadım ama Büyük bi ihtimal aynısıdır aynı olmasa bile ismi bune bencer bişi eminim fark edersiniz. 'a Girin ve İçindeki Herşeyi silin.Sonra İndirdiğimiz EmreMt2 Panel'ini İçine Atın ve Gerekli Ayarlamaları Kendinize Göre Yapın. Tüm İşlemler bittikten Sonra Aşagıdaki Resimdeki gibi "Apache ve MySql ' Lara Start Diyelim ve Hamachi Ip Adresmizden Sitemize Girelim...
[You must be registered and logged in to see this image.]
İste PaneL BöLe Bise OLacak ;
[You must be registered and logged in to see this image.]
Veeee PaneL Linkimiz TiqLayin İnsin Sizde Biraz Heyecan Yasayin xD ;
[You must be registered and logged in to see this link.]
RAR SIFRESİ ; yunus-54
ARKADASLAR BU PANEL BANA YARAMAZ DİYORSANIZ BUYRUN DOLU PANEL HANGISINI İSTERSENİZ ; 1-] [You must be registered and logged in to see this link.] Resim ; [You must be registered and logged in to see this link.] 2-] [You must be registered and logged in to see this link.] Resim ; [You must be registered and logged in to see this link.] 3-] [You must be registered and logged in to see this link.] Resim ; [You must be registered and logged in to see this link.] 4-] [You must be registered and logged in to see this link.] Resim ; [You must be registered and logged in to see this link.] 5-] [You must be registered and logged in to see this link.] Resim ; [You must be registered and logged in to see this link.]
ARKADASLAR HEPNİZE KOLAY GELSİN BASARİLAR DİLERİM
CampeL
Last edited by ƯśŁάήmάż ஞ™ on Sun Aug 29, 2010 6:52 am; edited 2 times in total | |
|
| |
aTLaNTiiS 8.Seviye Üye
Puan : 1527 Mesaj Sayisi : 1055 Lakap : ƯśŁάήmάż ஞ™ Yaş : 31 Rep : 365 Nerden : Geldik Bu Dünya'ya
| Subject: Re: DEV PAYLASIM HAZIR PANEL KURULUMU [VideoLu ANLatim insallh RütBe aLirim xD] Sun Aug 29, 2010 6:02 am | |
| ARKADASLAR +REP VEYA BASARI DİLEKLERİNİZİ BEKLİYORUM BUNUDA FAZLA BULMAYİN LTFEN | |
|
| |
aTLaNTiiS 8.Seviye Üye
| Subject: Re: DEV PAYLASIM HAZIR PANEL KURULUMU [VideoLu ANLatim insallh RütBe aLirim xD] Sun Aug 29, 2010 6:05 am | |
| | |
|
| |
[SGM]eFesLuM_01 7.Seviye Üye
Puan : 294 Mesaj Sayisi : 251 Lakap : BiLmØruM... Ama BuLcam. Rep : 16 Nerden : AsLında Uzun İnce Bir YØLdaYım
| Subject: Re: DEV PAYLASIM HAZIR PANEL KURULUMU [VideoLu ANLatim insallh RütBe aLirim xD] Sun Aug 29, 2010 6:15 am | |
| saoL kardes GüzeL paYLasim | |
|
| |
aTLaNTiiS 8.Seviye Üye
| Subject: Re: DEV PAYLASIM HAZIR PANEL KURULUMU [VideoLu ANLatim insallh RütBe aLirim xD] Sun Aug 29, 2010 6:20 am | |
| | |
|
| |
[TL]KraLL54 Forum Kurucusu
Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
| Subject: Re: DEV PAYLASIM HAZIR PANEL KURULUMU [VideoLu ANLatim insallh RütBe aLirim xD] Sun Aug 29, 2010 7:23 am | |
| güzel fakat alinti gibi neyse saolasin genede +rep ini verdim.
| |
|
| |
aTLaNTiiS 8.Seviye Üye
| Subject: Re: DEV PAYLASIM HAZIR PANEL KURULUMU [VideoLu ANLatim insallh RütBe aLirim xD] Sun Aug 29, 2010 7:30 am | |
| cok saoL kardes saolasin bu formda yoktu bnde arklar yararlansın die koydum. | |
|
| |
k0RkuSuz ForumYönetici
Puan : 2645 Mesaj Sayisi : 2176 Lakap : k0RkuSuz Yaş : 29 Rep : 257 Nerden : İstanbuL
| Subject: Re: DEV PAYLASIM HAZIR PANEL KURULUMU [VideoLu ANLatim insallh RütBe aLirim xD] Sun Aug 29, 2010 8:51 am | |
| | |
|
| |
k0RkuSuz ForumYönetici
Puan : 2645 Mesaj Sayisi : 2176 Lakap : k0RkuSuz Yaş : 29 Rep : 257 Nerden : İstanbuL
| Subject: Re: DEV PAYLASIM HAZIR PANEL KURULUMU [VideoLu ANLatim insallh RütBe aLirim xD] Sun Aug 29, 2010 8:51 am | |
| | |
|
| |
aTLaNTiiS 8.Seviye Üye
| Subject: Re: DEV PAYLASIM HAZIR PANEL KURULUMU [VideoLu ANLatim insallh RütBe aLirim xD] Sun Aug 29, 2010 9:02 am | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: DEV PAYLASIM HAZIR PANEL KURULUMU [VideoLu ANLatim insallh RütBe aLirim xD] | |
| |
|
| |
| DEV PAYLASIM HAZIR PANEL KURULUMU [VideoLu ANLatim insallh RütBe aLirim xD] | |
|