ByPiskan 8.Seviye Üye
Puan : 91522623 Mesaj Sayisi : 453 Lakap : ριšкαηno hack :D Yaş : 33 Rep : 228 Nerden : Sakarya ==TATANGALAR==54 hack
| Subject: //Arkadaşlar hamachide 99 lwl sınırını 127 lwl yapma//ByPiskan Farkıyla// Sat Aug 28, 2010 8:52 am | |
| ARKADAŞLAR BU BENİM UPLOADIM DEİL.. AMA ÇALIŞIOR
[You must be registered and logged in to see this link.]
Neyse Adım Adım Anlatımımıza Geçelim Şimdi. [You must be registered and logged in to see this image.]
- Filezillayı Açınız ve Aşağıda Paylaşıcağım Dizinlere Gidiniz.
- /usr/rain/channel/share_data < Bu Dizine Giriniz.
- Orada Bulunan Game Dosyasını Siliniz.
- İndirmiş Olduğunuz RaR'n İçinde ki Game Dosyasını Atınız.
- Sonra Virtual Pc yada Putty'i Açınız;
- cd /usr/rain/channel/ [ENTERLAYIN]
- chmod -R 777 share_data [ENTERLAYIN]
- cd /usr/rain/channel/share_data/ [ENTERLAYIN]
- chmod 777 game [ENTERLAYIN]
Yukarda Paylaştığım Komutlari Tek Tek Enterlayarak Yazınız ve Daha Sonrada Serverinizi Rebootlayınız.
Çoğu Şirket Oyunlarında, rain mevcut değildir onlar kodlamayı kendilerine göre editlesinler, yapamayan arkadaşlar konu altında belirtirlerse yardımcı olabilirim.
ARKADAŞLAR +REP VEYA TEŞEKKÜR PLS EMEĞE SAYGI!! | |
|
1327 Super Mod.
Puan : 281 Mesaj Sayisi : 236 Lakap : BelirSiz.. Yaş : 30 Rep : 14 Nerden : Trabzon
| Subject: Re: //Arkadaşlar hamachide 99 lwl sınırını 127 lwl yapma//ByPiskan Farkıyla// Fri Mar 04, 2011 3:22 pm | |
| Güzel Paylaşım, Tşk Ederim...
ßy UnkowN | |
|
Chasoo 1.Seviye Üye
| Subject: Re: //Arkadaşlar hamachide 99 lwl sınırını 127 lwl yapma//ByPiskan Farkıyla// Fri Mar 18, 2011 9:12 am | |
| ßişeyler yaptım ama olursa ++ Rep ! | |
|
Chasoo 1.Seviye Üye
| Subject: Re: //Arkadaşlar hamachide 99 lwl sınırını 127 lwl yapma//ByPiskan Farkıyla// Fri Mar 18, 2011 10:29 am | |
| Kardeşim Başarı iLe Yaptım Allah Sendn razı oLsun.. | |
|
Sponsored content
| Subject: Re: //Arkadaşlar hamachide 99 lwl sınırını 127 lwl yapma//ByPiskan Farkıyla// | |
| |
|