| âRkadsLar HamchiLi Mt2 ye Gm olnu gir içiri Yeteneqime bak :D | |
|
|
Author | Message |
---|
[SGM]eFesLuM_01 7.Seviye Üye
Puan : 294 Mesaj Sayisi : 251 Lakap : BiLmØruM... Ama BuLcam. Rep : 16 Nerden : AsLında Uzun İnce Bir YØLdaYım
| Subject: âRkadsLar HamchiLi Mt2 ye Gm olnu gir içiri Yeteneqime bak :D Fri Aug 27, 2010 8:53 am | |
| Bn cok HamachiLi ve Private Server GM Lik yaptım DéNYİMİM %100 BASARILIDIR Butun Gm kodLardına éZbéRim
‡¯NPC Lérden AnLarım..
‡¯KodLara éZbéRim...
‡¯DropLardan âZ anLmama Ramen aYarLarım...
‡¯Reboot Atmyı biLirm..
‡¯DéNYimLiyim...
‡¯oYunda Soun dinLeyip cozmek bnm iSim...
éqer bu özeLLikLerde bir
‡¯[GM]...ALcak Varsa....
''efsanevi_zaggum-42@hotmail.com''
PmLerinizi BéKLiyoruM...
''SaygıLarımLa CâmpéL''
Bn cok HamachiLi ve Private Server GM Lik yaptım DéNYİMİM %100 BASARILIDIR Butun Gm kodLardına éZbéRim
‡¯NPC Lérden AnLarım..
‡¯KodLara éZbéRim...
‡¯DropLardan âZ anLmama Ramen aYarLarım...
‡¯Reboot Atmyı biLirm..
‡¯DéNYimLiyim...
‡¯oYunda Soun dinLeyip cozmek bnm iSim...
éqer bu özeLLikLerde bir
‡¯[GM]...ALcak Varsa....
''efsanevi_zaggum-42@hotmail.com''
PmLerinizi BéKLiyoruM...
[HAMACHİLİ]-[VPS]-FARK ETMEZ ...
İlqiLeriZ İçiN TéSéKKuRLéR.....[GA]Camp[é]L | |
|
| |
Puan : 294 Mesaj Sayisi : 251 Lakap : BiLmØruM... Ama BuLcam. Rep : 16 Nerden : AsLında Uzun İnce Bir YØLdaYım
| Subject: Re: âRkadsLar HamchiLi Mt2 ye Gm olnu gir içiri Yeteneqime bak :D Fri Aug 27, 2010 8:53 am | |
| +++RéPLéRiNiZé AmaDéYiM.. :d | |
|
| |
| Subject: Re: âRkadsLar HamchiLi Mt2 ye Gm olnu gir içiri Yeteneqime bak :D Fri Aug 27, 2010 8:54 am | |
| | |
|
| |
[TL]aKc 8.Seviye Üye
Puan : 564 Mesaj Sayisi : 391 Lakap : MrKaRa~~Assinu Rep : 134 Nerden : ehlikeyF`den
| Subject: Re: âRkadsLar HamchiLi Mt2 ye Gm olnu gir içiri Yeteneqime bak :D Fri Aug 27, 2010 9:00 am | |
| boş konu açıp durma başim ağridi :dD | |
|
| |
| Subject: Re: âRkadsLar HamchiLi Mt2 ye Gm olnu gir içiri Yeteneqime bak :D Fri Aug 27, 2010 9:22 am | |
| | |
|
| |
[TL]AlewKral 8.Seviye Üye
Puan : 587 Mesaj Sayisi : 540 Lakap : MaviAlew Yaş : 32 Rep : 3 Nerden : kayseri /// evden
| Subject: Re: âRkadsLar HamchiLi Mt2 ye Gm olnu gir içiri Yeteneqime bak :D Fri Aug 27, 2010 9:23 am | |
| | |
|
| |
[TL]KraLL54 Forum Kurucusu
Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
| Subject: Re: âRkadsLar HamchiLi Mt2 ye Gm olnu gir içiri Yeteneqime bak :D Fri Aug 27, 2010 9:35 am | |
| [You must be registered and logged in to see this link.] o arkadaş deneme mod sana karişma hakki var konu zaten boş [/b] | |
|
| |
[TL]aKc 8.Seviye Üye
Puan : 564 Mesaj Sayisi : 391 Lakap : MrKaRa~~Assinu Rep : 134 Nerden : ehlikeyF`den
| Subject: Re: âRkadsLar HamchiLi Mt2 ye Gm olnu gir içiri Yeteneqime bak :D Fri Aug 27, 2010 9:36 am | |
| Kötü birşey demedim Başim ağrdi dedim :s | |
|
| |
[TL]KraLL54 Forum Kurucusu
Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
| Subject: Re: âRkadsLar HamchiLi Mt2 ye Gm olnu gir içiri Yeteneqime bak :D Fri Aug 27, 2010 9:39 am | |
| | |
|
| |
[TL]niSa 8.Seviye Üye
Puan : 569 Mesaj Sayisi : 460 Yaş : 30 Rep : 20 Nerden : Ankara
| Subject: Re: âRkadsLar HamchiLi Mt2 ye Gm olnu gir içiri Yeteneqime bak :D Fri Aug 27, 2010 9:40 am | |
| Arkadaşım Adamlar Seni Niye Gm Yapsın Ya Arkadaşını Gm Yapar Yada Parayla Gm Yapar Oyuzden Boş Bir Konu | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: âRkadsLar HamchiLi Mt2 ye Gm olnu gir içiri Yeteneqime bak :D | |
| |
|
| |
| âRkadsLar HamchiLi Mt2 ye Gm olnu gir içiri Yeteneqime bak :D | |
|