Yokedici26 8.Seviye Üye
Puan : 4483 Mesaj Sayisi : 2826 Lakap : Yokedici26 xD Yaş : 43 Rep : 1109 Nerden : Evden..! xD
| Subject: Oyunum Açılmıyor Diyenler İçin Thu Aug 12, 2010 2:04 pm | |
| Merhaba Uzay Pilotu,
En sıklıkla karşılaştığımız sorun ''Eski ekranda sorunsuz oynuyordum ama yeni ekranda oyun ekranı bir türlü açılmıyor'' Şimdi bu soruna hep beraber çözümler üretelim;
[You must be registered and logged in to see this link.]
[You must be registered and logged in to see this image.]
*
Denetim masası - program ekle kaldıra gelip java ve flash player uygulamalarını kaldırın..
* [You must be registered and logged in to see this link.] uygulamasını, [You must be registered and logged in to see this link.] indirip kurun..
[You must be registered and logged in to see this image.]
*
Sorunların en büyüğü bir zaman sonra, ihtiyaç duyulan performansı gösteremeyen tarayıcılardır.. ''Explorer dan oynuyordum hep ama artık açmıyor''.. Explorer, mozzilla, opera, flock, chrome, safari anlayacağınız bir çok tarayıcı mevcut.. Sadece darkorbit hesabınıza gireceğiniz yeni bir tarayıcı indirin ve kurun..
Explorer kullanıcısıysanız chrome tafsiye ederim..
Mozzilla kullanıcısına flock öneririm
Explorer da değil mozzilla da, bana farklı anlayışa sahip tarayıcı önerin derseniz opera tam size göre..
Herhangi bir arama motoruna (mesela google) bu verdiğim tarayıcı isimlerini yazdığınızda sizi yönlendirecektir..
*
Bilgisayar sisteminizin yetersizliği her zaman olduğu gibi bu ekranda da oyun kalitenizi etkileyecektir.. Sisteminizin ram ini yükselterek ekran kartını yenileyerek performansını artırabilirsiniz..
Gene de 2 GHZ işlemci ve 1GB ram değerlerinin altında ekran yoğunluğuyla alakalı sorun yaşanma olasığı bulunmaktadır...
Uzay Pilotları,
Kendinizi, sisteminizi ve de uzay geminizi inanılmaz heyecanlarla dolu yeni maceralara atılmaya hazırlayınız.. Darkorbit sınırların ötesine geçti..
Darkorbit Takımı | |
|