Yokedici26 8.Seviye Üye
Puan : 4483 Mesaj Sayisi : 2826 Lakap : Yokedici26 xD Yaş : 43 Rep : 1109 Nerden : Evden..! xD
| Subject: Metin2 Başlangıc Rehberi Thu Jul 01, 2010 10:31 am | |
| Arkadaşlar dier konuda hiç bir açıklama vermeden bir link vermis birde cok güzel oyun yazmıss onun için bu konuyu açmaya gerek duydumm....
[You must be registered and logged in to see this link.] ilk önce buradan oyunu indirin.. Ayrıcada Her Bilgisayarda Çalışabilecek Bir Online Oyun Donanim Gereksinimleri Internet Baglantisi ve kisisel bir bilgisayara ihtiyaciniz var. 56kbit/s bir Internet baglantisi yeterli olacaktir.
Bilgisayariniz asagidaki Donanim-Gereksinimlerine sahip olmalidir:
Minimum Maksimum Islemci 600 MHz 1.5 GHz Bellek 128 MB 512 MB NVidia RIVA TNT2 ATI Radeon 8500 NVidia Geforce3 ATI Radeon 7000
Oyunu Yüklemek Gayeet Basit !
[You must be registered and logged in to see this link.] sonra üye olun
[You must be registered and logged in to see this link.] Ama masaüstüne gelmediği için yüklediğinizin yere gelin Şimdi Patch yüklücez resimdeki ona tiklayın o yüklücek bitince zaten start gelio [You must be registered and logged in to see this link.]
Oyuna girmediği için girdiği itibaren günceeel!!!!
Burdan karakterlere bakabilirsiniz.. [You must be registered and logged in to see this link.] Oyunda 3 tane imparatorluk var 3 ününde farklı amacı Birini Secin Ve Baslayın Oyuna girince Questleri anlatıcam bekleyyin! Sözümü Tuttum Ve Devamı Getiriyoruuum!!!!! İşte !! Char Açmak [You must be registered and logged in to see this link.] Ben size Savaşçıyı tavsiye ederim....Oyunda ayrıca müthiş bir pvp sistemi var.. Oyunda 3 tane imparatorluk var ben mavili olanı sectim [You must be registered and logged in to see this image.] Bayrağını Beğendim [You must be registered and logged in to see this link.] Yukarıda Char Bölümüü
[You must be registered and logged in to see this link.] burda oyundan bir fotoo
[You must be registered and logged in to see this link.] quest yapıoruzz.. [You must be registered and logged in to see this link.] Queste Basladık [You must be registered and logged in to see this link.]
Statlar Warrior: Str ve Hp Sura: İnt ve hp biraz dex Ninja: Dex hp ve str Şaman: İnt ve hp biraz Dex
Skiller Her classda 2 tane skill grubu var birini seciyorsunuz tabi 2 skill grubuda birbirinden avantajli ama bunu size birakiorum...
[You must be registered and logged in to see this image.]
PvP
15 LVLDEN SONRA PVP Yapabilirsiniz....Dier imparatorluklarla kapisabilirsiniz veya arkadaslarinizlaa...
Savaşçının Skiller Örnek Olarak Veriyorum Skill Efektleri Oyunun Boyutuna Göre Gayeet iyi [You must be registered and logged in to see this image.]
[You must be registered and logged in to see this link.]
Benden bu kadar dostlar [You must be registered and logged in to see this image.] Yorumu Eksik Etmeyin Herkesi öpüyorum | |
|