Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

HomeHome  Latest imagesLatest images  RegisterRegister  Log inLog in  

Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım)

Go down 
+7
kcan45
sametoo6
madagazkar95
[TL]AlewKral
Draqo0909
[TL]KraLL54
Yokedici26
11 posters
AuthorMessage
Yokedici26
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
Yokedici26

Puan : 4483 Mesaj Sayisi : 2826 Lakap : Yokedici26 xD Yaş : 43 Rep : 1109 Nerden : Evden..! xD

Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım) Empty
PostSubject: Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım)   Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım) EmptySat Jun 12, 2010 5:06 pm

ÖNCELİKLE ÇÖLDEN KIRMIZI OLARAK İŞARETLEDİĞİM SNAKEFİELDE GİDİYORSUNUZ

[You must be registered and logged in to see this link.]

BURAYA GİTTİKTEN SONRA İLK BAŞLARDA LANETLİ HAVANLARI GÖRÜYORSUNUZ VE
BURDA BÜYÜK HARİTA GÖRÜNTÜLENEMİYOR BUNUN İÇİN HARİTASINI KOYDUN SİZİN
İÇİN

Snakefield
[You must be registered and logged in to see this image.]

BÖYLE BİR YERE GELİYORSUNUZ BURDAN YOLUNUZU BULUP DEDİĞİM YERE GELECEKSİNİZ ONUN İÇİNDE BİR RESİM KOYDUM

İŞTE

ÇIKIŞ YAZAN YERDEN ÇIKMANIZ GEREKİYOR BURDAN SONRA ÇOK İLGİNÇ YARATIKLAR ÇIKMAYA BAŞLIYOR(KURTBAL,YOKEDİCİ DEV KAYA GOLEMİ VB.)

DAHA SONRA SNAKEFİELDİN 2.BÖLÜMÜNE GEÇMENİZ GEREKİYOR
BUNUN İÇİN EN ALTA İNİP KÖPRÜDEN GEÇECEK VE IŞINLAYICIYI BULACAKSINIZ
ONUNDA RESMİNİ KOYDUM [You must be registered and logged in to see this image.]

KÖPRÜYÜDE GEÇİNCE 2.BÖLÜME YAKLAŞMIŞ OLUYORSUNUZ DAHA SONRA YUKARIYA
DOĞRU ÇIKIP IŞINLAYICIYI BULMALISINIZ IŞINLAYCIYI AZ GEÇİN AZCIK İLERDE
GEÇİŞ KAPISI GÖRECEKSİNİZ ORAYA GİRİNCE DİREKT 2.KISMA GEÇMİŞ
OLUYORSUNUZ ONUNDA RESMİ VAR[You must be registered and logged in to see this image.]

EVVVVETTT ŞİMDİK 2.BÖLÜMDESİNİZ

BURDADA HARİTA YOK BUNUN İÇİN KÜÇÜK HARİTAYI EN KÜÇÜK FORMUNA ALABİLİRSİNİZ

BU BÖLÜMDE SADECE 1 YOL VAR ZATEN O YOLDAN YUKARI ÇIKIN 2-3 TANE BİN
SAVAŞÇI VAR ORDA POTLARINIZI HAZIRLAYIN KÜRENİZE TIKLAYIN VE "YALLAH" [You must be registered and logged in to see this image.]

BİN SAVAŞÇININ RESMİ:

[You must be registered and logged in to see this image.]Resmi büyütmek için buraya tıklayınız

[You must be registered and logged in to see this image.]Resmi büyütmek için buraya tıklayınız

Back to top Go down
http://www.pvpciler.biz
[TL]KraLL54
Forum Kurucusu
Forum Kurucusu
[TL]KraLL54

Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
PostSubject: Re: Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım)   Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım) EmptySat Jun 12, 2010 5:34 pm

Az kesmedik:D:D
Back to top Go down
Yokedici26
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
Yokedici26

Puan : 4483 Mesaj Sayisi : 2826 Lakap : Yokedici26 xD Yaş : 43 Rep : 1109 Nerden : Evden..! xD

PostSubject: Re: Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım)   Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım) EmptySat Jun 12, 2010 6:00 pm

çok uğraştırıyor yaw
Back to top Go down
Draqo0909
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
Draqo0909

Puan : 602 Mesaj Sayisi : 499 Lakap : KeopS Rep : 65 Nerden : Aydın-Söke

PostSubject: Re: Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım)   Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım) EmptySat Aug 14, 2010 9:14 am

ben tek atiodum baska swde
Back to top Go down
[TL]AlewKral
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[TL]AlewKral

Puan : 587 Mesaj Sayisi : 540 Lakap : MaviAlew Yaş : 32 Rep : 3 Nerden : kayseri /// evden

PostSubject: Re: Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım)   Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım) EmptySat Aug 14, 2010 9:24 am

biliyomki :::::::::D
Back to top Go down
[TL]AlewKral
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[TL]AlewKral

Puan : 587 Mesaj Sayisi : 540 Lakap : MaviAlew Yaş : 32 Rep : 3 Nerden : kayseri /// evden

PostSubject: Re: Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım)   Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım) EmptySat Aug 14, 2010 9:25 am

istediginiz kadar deneyin celik düsme orani 1000 de 1 ben 6 saat ugrastim düsmedi ::D
Back to top Go down
madagazkar95
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
madagazkar95

Puan : 552 Mesaj Sayisi : 434 Lakap : DEATHSTAR38 Yaş : 30 Rep : 72 Nerden : Adana

PostSubject: Re: Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım)   Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım) EmptySat Aug 14, 2010 9:26 am

çok uğrastıro
Back to top Go down
madagazkar95
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
madagazkar95

Puan : 552 Mesaj Sayisi : 434 Lakap : DEATHSTAR38 Yaş : 30 Rep : 72 Nerden : Adana

PostSubject: Re: Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım)   Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım) EmptySat Aug 14, 2010 9:26 am

hele turkde kesersen yaşadın
Back to top Go down
madagazkar95
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
madagazkar95

bide güzel item düserse iyice yasadın
Back to top Go down
[TL]AlewKral
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[TL]AlewKral

4 x le süper olyo ben 70 k vuryom 4 70 yiyince düsmüyo celik bende anlamdim
Back to top Go down
madagazkar95
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
madagazkar95

PostSubject: Re: Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım)   Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım) EmptySat Aug 14, 2010 9:27 am

çelik ne ama çeliğn düsme orannı 1000 de 1 zor hiç yoktan biraz ihtimal var
Back to top Go down
[TL]AlewKral
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
[TL]AlewKral

PostSubject: Re: Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım)   Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım) EmptySat Aug 14, 2010 9:28 am

türk te kessen ne olacak hadi düsmedi türk te zati kolay kesemen xD kes hadi ne düsecekse
Back to top Go down
sametoo6
4.Seviye Üye
4.Seviye Üye
sametoo6

Puan : 166 Mesaj Sayisi : 147 Lakap : NORMANYAATEŞİ Rep : 0 Nerden : GELİP NEREYE GİDİORSUN

PostSubject: Re: Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım)   Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım) EmptySat Aug 14, 2010 10:20 am

saol +++++++

bişe sölicem bu haritanın görünmesi için bir pack yapmıslar burada

[You must be registered and logged in to see this link.]=

+rp verin
Back to top Go down
Yokedici26
8.Seviye Üye
8.Seviye Üye
Yokedici26

PostSubject: Re: Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım)   Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım) EmptyThu Sep 02, 2010 4:28 pm

:D:D
Back to top Go down
kcan45
5.Seviye Üye
5.Seviye Üye
kcan45

Puan : 246 Mesaj Sayisi : 180 Lakap : KLanas_Votkaa Yaş : 33 Rep : 15 Nerden : Nereye xDé

PostSubject: Re: Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım)   Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım) EmptyFri Sep 03, 2010 9:41 pm

HORTLAK DISI KILIC HANGI BOSS DAN DÜSER?!
Back to top Go down
CraZyHaCI
2.Seviye Üye
2.Seviye Üye
CraZyHaCI

PostSubject: Re: Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım)   Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım) EmptySat Sep 04, 2010 1:54 am

P. için sağol ...
Back to top Go down
asdasdqweq
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
asdasdqweq

Puan : 92 Mesaj Sayisi : 75 Rep : 0 Nerden : Geldik Nereye Gidioz xD :=)

PostSubject: Re: Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım)   Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım) EmptySat Sep 04, 2010 5:26 am

Bu Alıntıdır Kardes - Repppp(Nerdenmı Anladım)
<tr></tr>
a tıklanmıyo xD
Back to top Go down
makine11
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
makine11

Puan : 118 Mesaj Sayisi : 80 Lakap : Ayı Boğan xD Rep : 1 Nerden : Bandırma

PostSubject: Re: Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım)   Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım) EmptyMon Dec 06, 2010 8:33 pm

hortLak seytan kraL sandıktan ve yüksek LvL metinLerden düser..
Back to top Go down
Reloq
3.Seviye Üye
3.Seviye Üye
Reloq

Puan : 86 Mesaj Sayisi : 83 Lakap : Relax Yaş : 30 Rep : 0 Nerden : Nerden Geldik Nereye Gidiyoruz??

PostSubject: Re: Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım)   Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım) EmptyMon Dec 06, 2010 11:40 pm

Güzel Paylsm
Back to top Go down
Sponsored content

PostSubject: Re: Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım)   Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım) Empty

Back to top Go down

Metin 2 - Bin Savaşçı Nerde Çıkar (Resimli Anlatım)
Back to top 
Page 1 of 1
 Similar topics
-
» BİN SAVAŞÇI NEREDE CIKAR RESIMLI ANLATIM!!!!
» HANGİ YARATIK NERDE ÇIKAR ve NEREDE BULUNUR [RESİMLİ]
» Ne nerde çıkar biliyomusunuz bilmiyosan bi bak en iyisi...
» HaNGİ BOSSS NERDE ÇIKAR? GELİNDE GÖRÜN
» hangi metin nerden çıkar