| 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. | |
|
+7hsgfhsfg Ceren46 ~ By[YgT] ~ [TL]niSa pvpciyiz [TL]KraLL54 Yokedici26 11 posters |
Author | Message |
---|
Yokedici26 8.Seviye Üye
Puan : 4483 Mesaj Sayisi : 2826 Lakap : Yokedici26 xD Yaş : 43 Rep : 1109 Nerden : Evden..! xD
| Subject: 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. Wed Jun 09, 2010 2:29 pm | |
| Merhabalar Metin2 hayranlari!Ben yokedici26(çevik sözen)... Metin2 nin büyük bir para tuzagi oldugunu biliyormusunuz? Bilmiyorsunuz .. stratajik,Online oyunlarda Bağımlılık: Beni iyi dinleyin Bilgisayar başında oturmaniz kendinizi ve Vucudunuzu büyük bir tehdide alir! Bunu çözmemizin pskolejik bir yolu vardir! Ben mesela. ben bir Metin2 hayraniydim Ve oda dan 14,13 saat çikmazdim. bende ilk 2 ay sonra sorunlar başladi Aileden. bırakacaksin,Oynamiyacaksin,Bilgisayari açmicaksin,3 saat ten fazla oturmuyacaksin,Gezmeye gidiyoruz geleceksin, Az kitap oku İyicene tembelleştin,bak o okuyor sen anca oyun oyna (salak)! .. Vs.Vs. Sakin aileler bunlarin uygulanmasini tavsiye etmiyorum!Çünkü daha çok hefeslenir daha çok hırslanir daha çok size inat yapar... Nemi yapcaksiniz? ben bunun çözümünü buldum .. Ben eski Metin2 (Tr) GM siydim yani GameMater ( Oyunculardan Sorumlu,Server'dan sorumlu ) kişi idim.. Adim ise [GM]Kroze. Ben öyle oyuncularla karşilaştimki Buna inanamassınız Mesela: Bir karakter oluştururlar. İlk adimlar olarak Canavar keserler Exp leri ve seviyeleri yükselmesi için. Bunuda yapmak çok zordur onun için bir miktar para yada küçük yaşlardaki çocuklarimizin Yatirdigi binlerce kontür. Size dedimya Metin2 büyük bir para tuzağidir diye işte burada herşey ortaya cikiyor Hırs,İstek,Rekabetlik,Sanal oyununda Ünlü olmak(Oyunda 7 milyona aşkın oyuncumuz vardir onlara kendini göstermek),bizim gibi GM olmak (Oyunda 7 milyona aşkın oyuncumuz vardir 7 milyon kişinin patronu olmak gibi bişeydir!) vs.vs. .... Zaman gelir gecer (Örneğin: Karakterini 70 seviyeye çikarirsin Ve bırakamamak imkansizdir artik herşey geç kalinmiştir Oyuna bağımlı olmuşsunuzdur Dersiniz mesela zaten 20 seviye kaldi şimdi ben gece,gündüz kasarim (exp yükseltirim ) 20 günde 99 seviyeye ulaşirim dersiniz ozamn herkes beni konuşucak, ben bunu sattimmi büssürü para alicam , arkdaşlarim bana yalvaricak, Herkes bana abi diyecek saygı duyacak dersiniz ama bunun sonu gelmez 1 ay gecer ,2 ay gecer, 2 sene gecer anca 86 lvl olursunuz,ondan sonra kasmaniz zorlaşır zaten Bunun için parasal yolara baş vurursunuz.Birde 80 level'da 70 level'da Banned olanlar var yani çekemeyen kişiler olur o kişiyi tehtit altina alir ve montaj ile küfür , Orgo kelima yazdirir ,Bunuda bizim Takim üyelerimiz çözemediğindan Küfür Veyatta hile kullanan kişilere Banned (Yani Hesabini , Karakterini engelleme!.)atarlar,Bunu yediremeyen oyuncular Tekrardan hesabinin açilmasi için milyarlar öder!.Bunu gerçekten yapan varmi diyosaniz.Evet var! Ben tam tamina bunun gibi oyunlari 7 senedir oynuyorum .Ben size tek sunu söylemek istiyorum PİŞMANİM! evet pişmanim. Neden? diye sorar iseniz,Bu saçma şeye Tam 7 senemi harcadiğim için pişmanim!.
Metin2. Yani büyük bir Para tuzagi ,Büyük bir bağımlılık yaratan Sanal oyun! Size ne olacaklari anlatayim. yani büyük zararlarni açiklayayim!
1-Sinir bozukluluğu.
2-Aklından çıkaramama.(karakterini)
3-Derslerinde başarısızlık.
4-Okulunda devamsızlıklar.
5-Hayatın metin2 olmadan anlamsız gelmesi.
6-Arkdaşlarindan,Ailesinden bağ kopukluluğu.
7-Hergün,her saat oynama isteği. Dışari çikamamak,Yemek yememek,Lavabo isteksizliği.
8-Karakter seviyesini yükseltme isteği.
9-İlk baslarda olmasada 2-5 ay sonra unutkanlık.(genellikle kalıcı!!!)
10-Aile içinde ve okulda saygısızlık.Adam dövme isteği güçlenmesi,Gerçek hayatta böyle bir oyun kurma isteği.
11-Meti2 oyununa ufak tefek olarak baslayan para transferi!.
12-Profesyonel olunca, Karakterine milyarlar harcama. 13-Hırslı olma,oyunu sürekli oynama istegi.
14-Metin2 haricinde hiçbirseye önem vermeme.
15-Gerçek hayatta geç cevap verme.
16-Sanal alemde, Ciddiyetlik ve tükçemizi düzgün kullanmaya dikkat ederler ama Gerçek hayatta sözlerin karişmasi,konuşamamak,konuşma isteği olmamasi vs.vs.!!!
17-Oyunu 3,4,7 hatta 14 saat oynadiktan sonra onyunu kafasinda kurma ,Hep oyunu düşünme,yeni planlar ,yeni kararlar verme.Sonrada hayata küsülür zaten !
*Birazada fiziksel zararini anlatacağim...
1-Kafada bulanıklılık.
2-Fazla bilgisar başında durma Göz kaymasi,gözlerde bulaniklilik,kanlanma,uzaği görememe!
3-Kamburluk.
Ve benzeri şeyler!!!
*Nasil kurtula bilirim?
Arkdaşlar ben bunu çok düşündüm ve başardim! nasilmi işte bu çok önemli...
ilk olrak hayatimi gözden geçirdim ve bu 7 senemi stratejik oyunlara nasil harcadigimi nasil 7 senemi bile bile kaybettiğimi düşündüm, Ve bir karar verdim bu oyunu birakacağim , bu oyun birakacağim dedim. Kendinizi bir karanalik odada düşünün.sadece orada oyun oynuyorsunuz, aileniz yok,kardeşiniz yok kimseniz yok tek eliniz mausta diğer eliniz ise klavyede! oyunu oynuyorsunuz 7/24 zamaninizi orada geçiriyosunuz ve bilgisayarinizin ekranina bakin ve bilgisayarın tek sizin elinizde oldgunu düşünün! bu oyun geçicidir 5 sene oynarsiniz boşa oynarsiniz . Kolunuza bir jilet atsaniz oyunu oynamaktan kötü bişey değildir onun yaninda küçük bir çik kalir ama o 7 yılın veridiği arğırlık ise !!! Hiç düşünemiyorum.
Daha anlatacak şeylerim var ama sizi sıkmak istemem çünkü siz oyuna geç kalirsiniz değilmi Bu söylediklerim size saçma ve gereksiz ,salakça geliyor değilmi. Bunun gerçek olmasi sizi ilgilendirmiyor değilmi? ozaman sizinde 7 seneniz gitsinde sonradan anlayin bu oyunun salakça oldgunu bu oyunun düzanbazca olduğunu! Benim sözcüklerim Hepsi tane tanesine doğrudur bunu siz kabullenmesenzde DOĞRUDUR!!! Artik hayatinizda yeni bir yol çizin! birakin salan işleri! tabi kazandiran tarafi vardir ama HARAMDİR! siz nekdar emek harcasanizda Haramdir bu Haram kelimesini üstünüze alinmayiniz Ben bunu eski Metin2 Aile üyelerine söylüyrum Yani bütün yöneticilere! Haykırıyorum!,Sövüyorum,Küfrediyorum ama ne yapsamda bu Metin2 herkesi sarmiş! size birşey söyleyeceğim..
UZUN LAFİN KISA SÖZÜ "SİZ ONLARİN (saygili,sevgili,sayın vs.vs.) Oyuncusu değilsiniz! SİZ ONLARİN MÜŞTERİSİSİNİZ!!!" BUNU UNUTMAYİNİNİZ.... | |
|
| |
[TL]KraLL54 Forum Kurucusu
Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
| Subject: Re: 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. Wed Jun 09, 2010 2:30 pm | |
| Hepsi zamaninda knight ve metin2 oynarken yasandi ama suan metin2 biraktim knight oynuom oda koxpda:D:D
| |
|
| |
Yokedici26 8.Seviye Üye
Puan : 4483 Mesaj Sayisi : 2826 Lakap : Yokedici26 xD Yaş : 43 Rep : 1109 Nerden : Evden..! xD
| Subject: Re: 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. Wed Jun 09, 2010 2:32 pm | |
| bende birzamanlar knight oynuyodum 500 tl ye yakın para harcadım çhar syuldu bıraktım bende
| |
|
| |
pvpciyiz 1.Seviye Üye
| Subject: Re: 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. Thu Jun 10, 2010 11:14 am | |
| Cok dogru mtn 2 ye okaa emek harcadım kı soyuldum oyunu bıraktım o zmn sınırlenmestım ama sonrada o kaa olmadıgını anladım ve sımdı pvp oynamaya karar verdım az emek ama kolay kasılan para yatırmaya gerek olmayan zevklı bı oyujn ıstıorummm...
onuda bırakmayı dusunuorum ama ne zmn bılmıorum...
Yenı Uye:pvpciyiz | |
|
| |
[TL]KraLL54 Forum Kurucusu
Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
| Subject: Re: 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. Thu Jun 10, 2010 11:36 am | |
| | |
|
| |
Yokedici26 8.Seviye Üye
| Subject: Re: 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. Thu Jun 10, 2010 12:03 pm | |
| | |
|
| |
[TL]niSa 8.Seviye Üye
Puan : 569 Mesaj Sayisi : 460 Yaş : 30 Rep : 20 Nerden : Ankara
| Subject: Re: 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. Thu Jun 10, 2010 1:44 pm | |
| Metin2 Yi Bırakmanın En Kolay Yolu Bilgisayarınıza Avg Antivirisu İndirmek Birdaha Bilgisayarı Cokeltmeden Hayatta Giremezsiniz Metin2 ye Bn De Metin2 Minyarlar harcadım 96 lwl de carım ban yedi | |
|
| |
~ By[YgT] ~ 5.Seviye Üye
Puan : 226 Mesaj Sayisi : 177 Lakap : ~ By[YgT] ~ Rep : -4 Nerden : Nereye xD
| Subject: Re: 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. Thu Jun 10, 2010 1:45 pm | |
| 89 lwl carım soyuldu bencede oynanmaz paylasım ıcın saoL | |
|
| |
[TL]niSa 8.Seviye Üye
| Subject: Re: 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. Thu Jun 10, 2010 1:47 pm | |
| yokedici gm likde bırakılmaz ha xD Şakaydı | |
|
| |
~ By[YgT] ~ 5.Seviye Üye
| Subject: Re: 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. Thu Jun 10, 2010 1:48 pm | |
| | |
|
| |
[TL]niSa 8.Seviye Üye
| Subject: Re: 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. Thu Jun 10, 2010 1:49 pm | |
| | |
|
| |
~ By[YgT] ~ 5.Seviye Üye
| Subject: Re: 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. Thu Jun 10, 2010 1:49 pm | |
| | |
|
| |
Yokedici26 8.Seviye Üye
| Subject: Re: 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. Thu Jun 10, 2010 1:51 pm | |
| | |
|
| |
Ceren46 6.Seviye Üye
Puan : 251 Mesaj Sayisi : 233 Lakap : Bana Derler Sany :DGüldürüm seny xD Yaş : 32 Rep : 5 Nerden : GeLeCeKTen Geliyom :D
| Subject: Re: 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. Sat Jul 24, 2010 11:37 am | |
| yokedici26 inanılmaz güzel bir yazı yazmışsın gerçekten çok etkilendim. kendime söz verdim zor da olsa yerine getiriyor oldukça azaldı Pc saatlerim çok tşk ederim annem babam ile aram düzeldii.. çok saol senin sayende.. | |
|
| |
hsgfhsfg 5.Seviye Üye
Puan : 146 Mesaj Sayisi : 191 Lakap : ateşMaN Yaş : 29 Rep : -6 Nerden : kayseri
| Subject: Re: 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. Sat Jul 24, 2010 11:53 am | |
| çok haklısın yokedci kardeş bende aynı oldum ben 28 yaşındayım 15 yazdım ki ban hülmesinler diye bakale koca adam mt2 oynuyo diye bende yalnız yaşıyorum sırf bu metin 2 yüzünden babamla dövüştüm evden kovdu bende ayrı eve girdim ben bi subayım evegerir gel mez mt2 başına oturum ve 5-6-7-8 kadar kıssaca sabaha kadar oynarım ama birden aklıma bbu geldi ben salak mıyım bilgisayarın başında boşa vakit geçiriyorum o günden beri işten geldikten sonra 2 saat oturuyorum ve kalkıyorum ama paylaşım için saol cvp bekliyorum | |
|
| |
♥♥вαѕѕ♥♥нυηтєя♥♥ 8.Seviye Üye
| Subject: Re: 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. Sat Jul 24, 2010 12:07 pm | |
| | |
|
| |
ninjam06 4.Seviye Üye
Puan : 137 Mesaj Sayisi : 127 Lakap : ToMY Yaş : 27 Rep : 1 Nerden : ßilmiyorum Nerden ¿▒
| Subject: Re: 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. Sat Jul 24, 2010 12:11 pm | |
| Yokedici Kardesim Sana Hak VEriyorum Çok Saol DEnicem Bakalım olursa dualarımı eksik etmiyecegim ve simdiden metin2 benim için bitmiştir + rep | |
|
| |
Draqo0909 8.Seviye Üye
Puan : 602 Mesaj Sayisi : 499 Lakap : KeopS Rep : 65 Nerden : Aydın-Söke
| Subject: Re: 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. Sat Jul 24, 2010 12:16 pm | |
| bende birakiorum saol kardesim | |
|
| |
ugurcan845 6.Seviye Üye
| Subject: Re: 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. Sat Jul 24, 2010 12:34 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Subject: Re: 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. | |
| |
|
| |
| 2 Saniyenizi Ayırıp Bakın Lütfen Sizin İçin Bu Konu.. | |
|