[TL]KraLL54 Forum Kurucusu
Puan : 7802 Mesaj Sayisi : 4039 Lakap : KraLL Yaş : 31 Rep : 238 Nerden : Sakarya
| Subject: Cs fps AyarLari Sat May 08, 2010 2:02 pm | |
| Size Mükemmel bir set sunacağım arkdaşlar....Konumuz Counter strike....
Programlara gecmeden önce programsız pcnıze rahatlatalım önce en az 7-8 fps artısı saglarız bu sebeple.. Bilgisayarım / özellikler / Gelişmiş / Performans ayarları / en iyi performans için ayarlayı secn uygula tamam diyiin..
Baslat ikonundakı programlarıın kısayollarını bı belgede toplayın baslattakı sılın daha sonra...arka planda resım olmaz ise daha iy olur none yapabılırsınız..
Bilgsayarınız epey rahatladı gereksız yuklerden kurtuldu farkedeceksınız...
Çoğu kişi belli sebeplerden dolayı Cs yi az fpsyle oynuyor bunlar için birkaç çözüm mevcut konuyu fazla uzatmadan paylaşıma geçiyorum.... SİZE 2 TANE FPS YÜKSELTMEK İÇİN PROGRAM !!!
1.Refreshlock Programı yükleyip açtığınızda karşınıza Refreshlock Configiration başlıklı bir pencere gelicek Aşağıdaki resime bakarak ayarları yapınız.
[You must be registered and logged in to see this link.]
Daha sonra oyuna girip hangi çözünürlükte oynadığınıza bakınız Video ayarlarından. 800x600 mü 1024x768 mi hangisiyse.. Ondan sonra aşağıda olduğu gibi hangi çözünürlükte oynuyorsanız programdan o çözünürlüğü bulup resimde yazılmış olan yere 100 yazınız.. Ben 800x600 çözünürlüğünde oynadığım için resimde ona 100 yazdım.Ayrıca resimde görüldüğü gibi yanında 16 BPP yazar.Eğer oyunu 16 bitte oynuyorsanız bu tarafa yok 32bitte oynuyorsanız 32 BPP li olanının yanına 100 yazacaksınız.Ben hem 16-32 ye birden yazdım
Oyuna girerken bu programı açıcaksınız o sağ alt köşede takılıcak herzaman.Açtığınızda Enabled yapmayı da unutmayın....
2.Rivatuner
1. Adım İlk olarak burdan programı indirip kuruyoruz. download : [You must be registered and logged in to see this link.] Program kendi updatelerini yapıyor.
2. Adım Program açılıyor. Main kısmından kırmızı işaretleri yere tıklıyoruz ve OpenGL'yi seçiyoruz. [You must be registered and logged in to see this link.]
3. Adım Açılan kısımdan yukarıdan kırmızı işaretli VSync'ye basıyoruz. Sonra diğer kırmızı işaretli yeri "Always off" yapıyoruz
4. Adım VSync'ye bastığımız menünün devamında oklar var. Onlara basarak "Antialiasing" tıklıyoruz. "Antialiasing method" kısmını "none" yapıyoruz. [You must be registered and logged in to see this link.]
Riva tunerde sadece bırkere ıslemı yaptık bundan sonra dokunmuyoruz ona kendısı otomatık acılcak herzaman...
Size 2 program arasında önerim rivatuner olur özellikle nvidia kullananlara ..... Ve son olarak da oyuna girip konsola fps_max 101 yazıyoruz...
Hazır consol dedik size ufak ama çok önemli bi ayrıntı vereyim Cs consol RATE ayarlarınız rate 15000 cl_updaterate 40 cl_cmdrate 60 yapın En iyi ayarlar bunlardır .... (Lan game oynuyorsanız eğer rate 25000 cl_updaterate 101 cl_cmdrate 101 yapın) Çoğu oyuncu bilmediği için lan game ratesini kullanır online oynarken buda ms artısı los choke artısına ve oyunun kasmasına neden olur... verdıgım ayarlar ıle lan gameyı ayarlarını ayrı ayrı deneyp ms loss choke durumunu (oyunda) gözleyin aradaki farkı sizde net sekılde goreceksınız....
DAHA BİTMEDİ [You must be registered and logged in to see this image.]
Herşeyi anlattık ama Csniz yok veya silindi Birsürü denediniz herbirinde hata farklı farklı şeyler oldu buyrun size Cs nin Orjinal setupları:
Counter Strike 1.6 ¤¤¤¤ v7 (bu ana setupudur önce bunu kurunuz)
ardından;
V23 ¤¤¤¤¤
veya
V26 ¤¤¤¤¤ [You must be registered and logged in to see this link.]
Her ikisinden biri olabilir tavsiyem v23 ¤¤¤¤¤ tir....
Daha bitmedi [You must be registered and logged in to see this image.]
Size kendi kullandığım Kral Cfgleride upload ettim Buyrun...
İnDir 1 : [You must be registered and logged in to see this link.]
İnDir 2 : [You must be registered and logged in to see this link.]
Not : Cfleri paylaşmayınız lütfen site üyelerine benden kıyaktır oyunda her oyuncudan cfgni verirmsin hang ayarlarda oynuyorsun raten kac vs sorulardan bunaldım ıcın verıyorum bunları.. !!!
Benden bukadar umarım yardımım dokunur hepinize.... bu arada herşeyi yaptınız gircek bi sw yoksa eğer benim takıldım ismini herkes bilir herhalde GoP | Pro OnLine`Zone ye gelebilrsniz 212.175.66.100 Saygılar....
Emeğe saygı gösterilirse herzaman varım 10 yıllık oyuncu olarak size csde maksımum verım alabileceğinz bütün ayarları verdim yorumlarınızı beklıyorum...
Adamın teki gerksiz 2 rate ayarı yazar biz burda tam çözümü sunuyoruz işine bitiren eyw bile demiyor yazıkk bukadar hazırcı bi milletiz.. | |
|
♥♥вαѕѕ♥♥нυηтєя♥♥ 8.Seviye Üye
| Subject: Re: Cs fps AyarLari Sun Jul 25, 2010 10:26 am | |
| | |
|